Politie Gelderland-Midden

Man (77) uit Dieren vermist

Publicatiedatum: 14-7-2011 12:50:41

DIEREN - De politie is een onderzoek gestart naar de vermissing van de
77-jarige Werner Koerts uit Dieren. De man is gisteravond rond tien uur voor het laatst gezien in zijn woning. Tot op heden ontbreekt van de man ieder spoor. De politie heeft op dit moment geen reden om uit te gaan van een misdrijf.

De man is woensdagavond 13 juli in zwaarmoedige toestand naar bed gegaan. Donderdagochtend 14 juli rond acht uur bleek hij met zijn fiets te zijn verdwenen. Werner is dementerend en heeft de ziekte van Parkinson. Daarnaast heeft hij een lage bloeddruk waarvoor hij medicijnen gebruikt. De Dierenaar draagt een SOS-medaillon met daarop zijn gegevens.

Signalement
Werner is een blanke man van 1.80 meter lang en hij heeft een normaal postuur. Hij draagt een spijkerbroek, een geel en blauw geblokt overhemd met korte mouwen en sandalen. Hij is zonder jas vertrokken. Werner is brildragend, maar hij heeft zijn bril thuis laten liggen.

Ernstige zorgen
Gezien de toestand van de man maakt zijn familie zich ernstig zorgen dat de man zichzelf iets aandoet. Om die reden wordt een dringend beroep gedaan op het publiek. Hebt u de man ergens gezien of weet u waar hij verblijft? Bel dan direct de politie op telefoonnummer
0900-8844.

N.B. voor de media is een digitale foto van de vermiste man beschikbaar via onderstaand telefoonnummer.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden

026 376 3053


---