Politie Hollands Midden

Bergambacht - Politie controleert op ingestelde verkeersmaatregelen

Bergambacht, 14-07-2011 o De politie heeft woensdag 13 juli op de Weidestraat en de Dijklaan in Bergambacht gecontroleerd op snelheid.

In totaal zijn 199 overtreders op de foto gezet. 73 van de 505 automobilisten reden op de Weidestraat te hard voorbij en 126 op de Dijklaan. Daar waren er 315 passanten. Zij ontvangen binnenkort een bekeuring met de post. De politie zet de controles de komende tijd voort. De hoogstgemeten, gecorrigeerde, snelheid was 60 km/uur.

Verkeersmaatregelen Door de wegwerkzaamheden aan de Provincialeweg N210 wordt het verkeer door Bergambacht tijdelijk omgeleid. Omwille van de verkeersveiligheid is er daarom in Bergambacht een aantal verkeersmaatregelen ingesteld. Zo geldt er een verbod voor het vrachtverkeer en is er een parkeerverbod ingesteld. De politie controleert de komende tijd extra op deze verkeersmaatregelen, die tot half augustus gelden. Daarnaast controleert zij in het belang van de verkeersveiligheid ook extra op de maximum snelheid van dertig kilometer per uur op de omleidingsroute door Bergambacht.