Politie Gelderland-Zuid

Dieven slaan hun slag

Getuigenoproep

Tiel, 14-07-2011 o Dinsdagmiddag tussen 12.30 en 17.30 uur werd er ingebroken in een vrijstaande woning aan de Mr.M.W.Kolfstraat in Tiel. Er zijn veel waardevolle goederen buitgemaakt. Gezien het tijdstip en de ligging is het zeer aannemelijk dat passerend publiek wat moet hebben gezien.

De woning ligt aan een doodlopende straat maar naast een fietspad, het Stamperpad. De inbrekers zijn via de achterzijde de woning binnen gegaan. De goederen zijn door de dieven via de achtertuin en de achterpoort meegenomen. Gezien de hoeveelheid apparatuur en andere goederen is het zeer aannemelijk dat zij met meerdere waren en dat zij hun auto tijdelijk op het voornoemde fietspad hadden stilgezet. De buren ontdekte de inbraak en waarschuwde de politie.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van het team Neder-Betuwe, Tiel, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 14-07-2011 15:25 | © Regio Gelderland-Zuid |