Lefier


Boerschaplaan-West 2e Fase in Emmen

Nieuwbouw Boerschaplaan-West 2e Fase in Emmen

Ten westen van de Boerschaplaan in Angelslo realiseert Lefier een compleet nieuwe woonbuurt met een gevarieerd aanbod van koop- en huurwoningen. Het gebied is opgedeeld in 2 Fases. De 1e Fase is in 2009 afgerond.

31 sociale huurwoningen en 19 koopwoningen
In de 2e Fase worden 31 sociale huurwoningen en 19 koopwoningen gerealiseerd aan de Boerschaplaan, Heesackers en Hulsackers. Daarnaast was Lefier voornemens om 8 patiowoningen te realiseren voor verkoop. Omdat er op dit moment nog patiowoningen uit Fase 1 beschikbaar zijn gaat Lefier het plan voor de patiowoningen in Fase 2 heroverwegen.

inloopbijeenkomst
Heeft u belangstelling voor een woning ? Op dinsdag 6 september organiseert Lefier een inloopmarkt tussen 15.00-17.00 of tussen 18.00- de patiowoning aan de Holtackers 32. Op deze dag krijgt u informatie over zowel de huur- als koopwoningen in de 2e fase. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor deze inloopmarkt.

inschrijving huurwoningen
Vanaf 7 september a.s. kunt u zich inschrijven voor een sociale huurwoning uit Fase 2 via onze website www.lefier.nl of op ons kantoor aan de Hoogoorns Emmen. De inschrijving sluit op 7 oktober a.s. De woningen worden op basis van loting toegewezen. De bouw van de huurwoningen 2e Fase start dit najaar. De huurwoningen 2e Fase worden naar verwachting medio 2012 opgeleverd.

belangstelling koopwoningen
Indien u belangstelling heeft voor een koopwoning dan kunt u alvast contact opnemen met Jeltes ten Hoor makelaars in Emmen. Op 24 september a.s. start de verkoop van de koopwoningen Fase 2. Vanaf dinsdag 6 september start de voorinschrijving voor deze woningen. De bouw van de koopwoningen vindt plaats per bouwblok nadat 70% van het blok is verkocht.