Directie Integron breidt uit

Persbericht van Integron B.V.

Arjen Maliepaard (30) en Egbert Engelfriet (32) zijn per 13 juli 2011 benoemd tot Managing Directors van Integron B.V.. In deze functie dragen zij, naast Stephan van Gelder, Algemeen Directeur en Oprichter van Integron, bij aan de verdere groei en strategie van het Rotterdamse onderzoeks- en adviesbureau en geven zij leiding aan het project- en salesteam van ruim zestig professionals.

Maliepaard is sinds 2002 werkzaam bij Integron en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van tevredenheidsonderzoek, klantbeleving, klantgerichtheid, klantloyaliteit en medewerkerbetrokkenheid. Zo adviseerde hij onder andere CWS, Kamer van Koophandel Nederland, UPC Business, Erasmus Universiteit Rotterdam, Sita en Albron. In zijn voormalige rol als Business Manager klanttevredenheid was hij onder meer verantwoordelijk voor een groot aantal klanten en de aansturing en verdere optimalisatie van het salesteam. "Na 9 jaar werkzaam bij Integron voelt het als een logische stap. Ik heb de organisatie zien groeien van 6 medewerkers naar inmiddels een onderzoeks- en adviesbureau met 60 professionals. Met mijn ervaring en kennis wil ik bijdragen aan de verder groei en ontwikkeling van Integron", zegt Maliepaard. "Ik denk dat we alles in huis hebben om, naast het toonaangevende onderzoek- en adviesbureau op het gebied van tevredenheidsonderzoek, ook marktleider te worden op het gebied van klant- en medewerkerbelevingsonderzoek en dat we daarmee onze passie met heel Nederland kunnen delen: het versterken en verbeteren van de relatie met klanten en medewerkers.."

Engelfriet werkt sinds 2006 bij Integron. Na 2 afgeronde studies, Marketing en Economie waaronder anderhalf jaar in Frankrijk, en een jaar in de non-profit, begon Engelfriet bij Integron als projectmanager. In deze rol begeleidde hij verschillende (inter-)nationale projecten bij organisaties als BASF, Technicolor en NOC&NSF. Al snel volgde een meer adviserende rol en begeleidende rol binnen het projectteam en bij klanten. Engelfriet werd performance consultant. "Toen ik deze rollen vervulde, wilde ik de interne organisatie beter maken. Ik gaf aan dat ik deze ambitie had en werd verantwoordelijk voor inkoop, kwaliteit en een stuk werving & selectie". Engelfriet groeide door en werd Operationeel Manager waarbij hij verantwoordelijk werd voor de gehele projectorganisatie. "De volgende stap, leidinggeven aan de organisatie samen met Arjen is een fantastische uitdaging" geeft Engelfriet aan. "We zijn allebei ambitieus en vullen elkaar goed aan, Arjen vanuit de sales-discipline en ik met mijn projectachtergrond". "Integron is geen doorsnee onderzoeks- en adviesbureau maar uniek. Wij willen de medewerker en klantrelatie een andere dimensie geven. Organisaties kunnen nog zoveel meer uit hun medewerkers en klanten halen maar doen dit nog te weinig. Integron biedt hierbij de helpende hand."

Van Gelder, zegt blij te zijn met de benoeming van zijn nieuwe directieleden. "Arjen en Egbert hebben de afgelopen jaren bewezen dat de dagelijkse aansturing van Integron meer dan toevertrouwd is. Sinds 2010 is de omzet van Integron met 35% gegroeid. De kwaliteit van de organisatie staat als een huis is toegerust voor verdere groei onder hun leiding. "

Over Integron
Integron is deskundig op het gebied van tevredenheidsonderzoek onder klanten, medewerkers en interne klanten. Integron werkt samen met organisaties die streven naar een hogere organisatietevredenheid en een hoger organisatierendement door de relatie met klanten en medewerkers te versterken. Integron brengt jaarlijks een vijftal rapporten uit die gebaseerd zijn op landelijk belevingsonderzoek. De rapporten behandelen de staat van de medewerker- en (interne) klanttevredenheid in Nederland. Integron is lid van ESOMAR (World Association of Opinion and Marketing Research Professionals) en MOA (Markt Onderzoek Associatie Nederland).
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

* *

Links:
http://www.integron.nl/



Razende Robot Reporter