Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Gewapende overval amusementshal Bussum, getuigen gezocht

Bussum, 14-07-2011 o Op donderdag 14 juli om 11.20 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden in een amusementshal aan de Nieuw s Gravelandseweg in Bussum. Een man met een donkere helm op liep het pand binnen en bedreigde de caissière en een aanwezige klant met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld.

Er waren op het moment van de overval meerdere klanten aanwezig maar die bevonden zich in andere ruimten en zij hebben weinig tot niets van het overval gemerkt.

De caissière overhandigde de man een geldbedrag waarna hij het pand verliet en ervandoor ging op een donkere scooter zonder kentekenplaat, vermoedelijk in de richting van de Generaal de la Reijlaan.

Er is in de omgeving intensief gezocht door verschillende politie-eenheden maar de man is helaas niet aangetroffen.

Signalement: Het zou gaan om een man van ongeveer 1,80m lang, met een normaal postuur. De man droeg een blauwe jas met daarin iets wits en droeg een zwarte integraal helm op zijn hoofd.

Politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van de overval en naar mensen die de man op de scooter zonder kentekenplaat hebben zien rijden. Zij worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert kan bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Op 26 mei vond er ook een overval plaats in de deze amusementshal. Of de twee overvallen verband met elkaar houden, wordt meegenomen in het onderzoek.