Dance Valley neemt drastische maatregelen: 2 voor de prijs van 1

Persbericht van PFL Beheer B.V.

Organisatie Dance Valley neemt drastische maatregelen: 2 voor de prijs 1

Amsterdam, donderdag 14 juli 2011 - Dance Valley, sinds jaar en dag een begrip, niet alleen in Nederland maar ook ver daar buiten, kampt echter op dit moment met een achterblijvende ticketverkoop. De verhoging van het BTW tarief en een slechte economie zijn beiden factoren die het er in evenementenland niet beter op maken. Vooral de verhoging van het BTW tarief heeft ertoe geleid dat de ticketprijzen in de dancescene zijn gestegen tot ongekende hoogte. Door deze actie van de overheid is de organisatie van Dance Valley ook genoodzaakt geweest om de ticketprijs te verhogen.

Om het publiek en de trouwe Dance Valley bezoeker een druk en ouderwets gezellig festival te kunnen blijven bieden, heeft de organisatie besloten om drastische maatregelen te nemen. Waar vele organisaties op dit moment slechts een kleine korting geven op hun tickets gaat de organisatie van Dance Valley een stap verder om haar bezoekers tegemoet te komen. In samenspraak met en met steun van sponsor Jupiler heeft men de volgende eenmalige actie mogelijk kunnen maken: Iedereen die al een ticket voor Dance Valley heeft gekocht of dit nog gaat doen mag een extra persoon op dit ticket mee naar binnen nemen. Omgerekend betekent dit dus, dat een ticket nog slechts EUR 34,50 per persoon kost. Maar de organisatie gaat nog verder. Men heeft namelijk besloten dat de ticketprijs ook in de toekomst, te beginnen met 2012, naar beneden moet. Wat een ticket volgend jaar gaat kosten is nog niet bekend, maar men mag er van uitgaan dat dit bedrag een stuk lager zal liggen dan nu.

De huidige actie is eenmalig en zal in de toekomst niet worden herhaald.

Uiteraard zal de organisatie ervoor zorgen dat de kwaliteit, de beleving en het totale concept van Dance Valley blijven als voorheen.

Door deze actie verwacht de organisatie een ware run op de resterende tickets. Wacht dus niet te lang met het kopen van je tickets om teleurstellingen te voorkomen, want op=op.

Op www.dancevalley.com vind je alle informatie rondom deze actie. Hier staat onder andere ook beschreven wat je precies moet doen als je reeds een ticket voor Dance Valley hebt gekocht.

Tickets voor Dance Valley zijn verkrijgbaar via www.dancevalley.com en bij alle Primera winkels in Nederland.

Links:
http://www.dancevalley.com

Noot voor redacties


PFL Beheer B.V.

Noot voor de red actie,

Razende Robot Reporter