Ingezonden persbericht


Jamie magazine: Steek de BBQ maar aan!

Tweede editie Jamie magazine vol zomerse kleuren, geuren en smaken

Jamie magazine is sinds 2 maanden in het Nederlands verkrijgbaar, maar we kunnen nu al niet meer zonder. Goed nieuws: de tweede editie komt eraan! In het nieuwe nummer van Jamie magazine vieren we de zomer in volle glorie. Verse seizoensgroenten en echt zomerfruit zijn op hun lekkerst. En worden dicht bij huis in grote verscheidenheid geteeld. Dat staat garant voor een sprankelend nummer vol zomerse kleuren, geuren en smaken. Met veel fantastische BBQ-recepten à la Jamie. Bij ons schijnt de zon!

Keep the fire burning

Wat is nu zomer zonder BBQ? Jamie laat je zien dat je daarmee alle kanten op kunt. En niet alleen met vlees, vuur en rook hebben ook een magisch effect op groente en fruit. In dit nummer een fantastische vegetarische BBQ-feature. En een gepeperde Mexicaanse BBQ met authentieke kruiden- en specerijenmengsels. Mexicaans was nog nooit zó lekker.

Duurzaam visje

Veel chefs zetten zich in om duurzame visserij op de (menu)kaart te zetten. Gelukkig heeft dit effect. Jamie magazine wijst je niet alleen op goede vis, maar laat je ook koken met bijvangst. Onbekende vissoorten die vanaf nu niet langer onbemind zijn. Als je deze visgerechten hebt geproefd, weet je voor eens en voor altijd dat er veel meer lekkers rondzwemt dan je dacht.

Reizende tafel

In elk nummer besteden we aandacht aan inspirerende Nederlandse initiatieven. Buitengewoon in het land is zo'n initiatief - een reizend restaurant zonder muren, dat in de zomermaanden neerstrijkt op bijzondere locaties in Nederland om met verse producten uit de omgeving te koken. Deze seizoensdiners zijn een eerbetoon aan de boeren en telers die ons al die mooie en heerlijke producten bezorgen. Lees alles over dit initiatief en word er - net als wij - blij van.

En nog veel meer...

Verder lees je in deze editie van Jamie magazine waar Jamie zich op dit moment mee bezig houdt. Veel bruisend culinair nieuws, inspirerende foodproducties van over de hele wereld, deze keer vooral uit Amerika en Mexico. We ontmoeten weer een aantal van Jamie's vrienden. En laten je elke dag iets lekkers op tafel zetten met Jamie's weekmenu's waar je de komende twee maanden mee aan de slag te kunt.

Het Jamie magazine BBQ-nummer ligt vanaf 14 juli in de winkel.