Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Helvoirt, 14 juli 2011

Outdoor Helvoirt blijft vernieuwen!

Na een verbeterde grasmat en live beeldmateriaal van de deelnemers komt Outdoor Helvoirt weer met vernieuwingen!

Zo zal het promodorp dit jaar verder worden uitgebreid. Diverse standhouders zullen hun nieuwste artikelen laten zien en de laatste nieuwtjes aanbieden. Niet alleen op het gebied van ruitersport, maar ook wat betreft lifestyle, outdoor en zelfs luxe barbecue attributen. Voor de kleinste zal er een groot luchtkussen worden geplaatst, waar ze zich heerlijk op kunnen uitleven. Het promodorp ondervind hiermee een ware uitbreiding en vernieuwing.

Naast de vernieuwing in aanbod wordt het promodorp ook verplaatst. Dit jaar kunt u het promodorp vinden aan de andere zijde van de springpiste. Dit is zeker een kijkje waard!

In hoofdzaak is het natuurlijk geweldige paardensport wat Outdoor Helvoirt te bieden heeft. Ook dit jaar weer zal er een één en twee sterren cross verreden worden. De totale route zal bestaan uit 28 hindernissen. Deze hindernissen zijn opgebouwd uit verschillende natuurlijke materialen zoals brede heggen, op- en afsprongen en diverse waterpartijen. De één sterren cross is uitgezet over zo'n 3000 meter, de twee sterren cross is nog eens 500 meter langer. Een behoorlijke uitdaging dus voor zowel ruiter als paard!

Outdoor Helvoirt, vernieuwing en topsport van 19 tot en met 21 augustus.

Einde bericht.

Noot voor redacties