Bij dit persbericht is beeldmateriaal ingesloten

Persbericht

14 juli, 2011

HPS Industrial presenteert nieuwe fanless mini-PC
~ Arbor FPC-3500 speciaal ontwikkeld voor toepassingen in voertuigen ~

HPS Industrial, specialist in industriële computers en rack servers, heeft de Arbor FPC-3500 mini-PC opgenomen in het assortiment. De mini-PC is bestand tegen schokken, trillingen, spanningsfluctuaties en temperaturen van -25 tot 55 graden celsius. De mini-PC is fanless en heeft een zeer laag energieverbruik. Naast de CE/FCC-certificering is de FPC-3500 ook gekwalificeerd voor andere veiligheidsnormen voor voertuigen, zoals de EN50155-T1.

De Arbor FPC-3500 is voorzien van verschillende input- en output-interfaces zoals Ethernet, USB-poorten en RGB- en LVDS-display-poorten. Dit maakt de PC inzetbaar als multimediadisplay, mededelingssysteem, in bijvoorbeeld bussen en treinen, en voor persoonsherkenning. Ook is er een GPS-module en draadloze communicatiemodule (WiFi, GSM/GPR en 3.5G) beschikbaar. Hierdoor kunnen gebruikers overal vandaan data en informatie verzenden en ontvangen.

"Met de toevoeging van de FPC-3500 aan het assortiment komen we tegemoet aan de vraag naar mini-PC's, geschikt voor in voertuigen", zegt Danny Hooijer, sales specialist van HPS Industrial. "De FPC-3500 kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor fleet control, dataverzameling en beveiliging in bussen, trucks en vaartuigen. Het design van de FPC-3500 beschermt het systeem tegen schokken en trillingen van bewegende voertuigen, waardoor hij vrijwel overal inzetbaar is."

Specificaties:

- Ingebouwde draadloze communicatiemodule (3.5G, GSM/GPRS, WLAN)
- Power input van 6 tot 32 volt

- Rugged design voor protectie tegen schokken/trillingen
- Diverse uitbreidingen mogelijk (PCIe, CF, SD, SIM kaart)
- Twee RS-232 seriële poorten en twee RS232/485 met 12 volt power output
- Extreem laag energieverbruik

- Fanless design

(252 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE