Ingezonden persbericht


Persbericht

Dikste Libelle met Bram Moszkowicz en Nico Dijkshoorn

Hoofddorp, 14 juli 2011 - Morgen verschijnt de allerdikste Libelle van 2011. En dat is niet het enige bijzondere aan deze Libelle. Speciaal voor dit nummer reisde de redactie af naar Aruba voor een uitgebreid interview met Bram Moszkowicz en schreef Nico Dijkshoorn een kort verhaal.

'Ik heb in wezen een saai leven,' zegt advocaat Bram Moszkowicz in het Libelle-interview. Een verrassende uitspraak, en verrassend is zeker ook het speciaal voor Libelle geschreven korte verhaal van DWDD-dichter en schrijver Nico Dijkshoorn.

Happy Summer
Onder het thema Happy Summer pakt Libelle deze week flink uit met maar liefst 184 pagina's, ruim de helft meer dan normaal. Ook in dit nummer o.a.:

-50 hotspots door het hele land om neer te strijken en van de zon te genieten -Wie is de Mol? Een reconstructie van het alledaagse leven van Linda de Mol -Mijn eerste zomer: 10 vrouwen over waarom deze zomer een mijlpaal is

De allerdikste Libelle van 2011 ligt vanaf 15 juli in de winkel. Sanoma Media Netherlands
Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, custom media magazines, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma Media bereikt met al haar media circa 90% van de Nederlandse bevolking (13+) en 80% van alle internetters (13+) in Nederland. Lezers en bezoekers waarmee Sanoma Media generaties lang een (h)echt contact heeft opgebouwd.

Het portfolio van Sanoma bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl en Startpagina.nl.

Sanoma Media is een grensverleggend mediahuis, dat met haar expertise, creativiteit en aansprekende content adverteerders de juiste context biedt om hun doelstelling te realiseren. Meer informatie over Sanoma Media Netherlands vind je op www.sanomamedia.nl

Sanoma Media Netherlands B.V. maakt deel uit van Sanoma Media B.V., een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomamediaNL


Noot voor redacties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (