Workshop Business Model Canvas & BBQ


Digikring workshop 14 juli 2011

AMSTERDAM, KAAP NOORD, 20110707 -- Digikring Groot Amsterdam organiseert donderdagmiddag 14 juli een workshop met als onderwerp: "Business Model Generation". Het bekende model van Osterwalder biedt negen stappen om een business model op te zetten voor diensten op producten. Tijdens de workshop analyseren we uw business model te analyseren en laten we ons inspireren door Osterwalder en elkaar. Aansluitend is er een heerlijke zomerse BBQ om na te praten over alle nieuwe ideeën.

Digikring Groot Amsterdam is een pluriform gezelschap dat meer interactie en kennisuitwisseling nastreeft tussen mensen die hun achtergrond hebben in de ICT en Nieuwe Media. Het gemeenschappelijke doel van de leden is het actief uitwisselen van ideeën en informatie om de kwaliteit en kwantiteit van de door de branche geleverde diensten naar een hoger plan te tillen.

Er wordt veel gesproken over business modellen in de nieuwe digitale economie. Om deze discussie te vergemakkelijken biedt het Business Model Canvas een snelle en doelmatige manier om een overzicht te maken van een willekeurig business model voor een dienst of product.





Ingezonden persbericht