European Business Awards kondigt de vertegenwoordigers voor 2011 voor de landen van groep 2 aan

Selectie van de beste Europese bedrijven om hun land te vertegenwoordigen

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20110714 --

De resultaten van de tweede ronde van de European Business Awards gesponsord door HSBC zijn bekend. Meer dan 220 buitengewone bedrijven zijn verkozen om hun land over heel Europa te vertegenwoordigen. Deze bedrijven zullen meedingen in de volgende fase voor de uiteindelijke trofee van de European Business Award.

De volledige lijst van de vertegenwoordigers van België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Zweden vindt u op: http://www.businessawardseurope.com/country-reps/2011. Dit is een toevoeging bij de aankondiging in mei van de 185 vertegenwoordigers uit andere Europese landen, waaronder het VK, Spanje, Frankrijk en Turkije.

Adrian Tripp, CEO van European Business Awards, verklaarde: “Elk jaar opnieuw is de lijst van buitengewone deelnemers met een fantastisch verhaal indrukwekkend. Dit jaar is het niet anders. De kwaliteit van de deelnemers en hun aantal nemen toe. De organisaties die hun land vertegenwoordigen, zijn dan ook het neusje van de zalm. Zij zullen de vlaggendragers van hun land zijn in de competitie over heel Europa om de Ruban d’Honneur in de wacht te slepen.”

John Casey, hoofd Commercial Banking bij HSBC voor het Europese vasteland, gaf als commentaar: “De European Business Awards zijn de perfecte gelegenheid om de beste Europese bedrijven en hun successen van de afgelopen twaalf maanden te erkennen. Deze bedrijven hebben op indrukwekkende wijze laten zien dat zij kunnen bloeien ondanks het moeilijke economische klimaat: zij zijn gegroeid en hebben voor welvaart gezorgd. Hun erkenning is meer dan verdiend en via de European Business Awards kunnen hun succes en de verhalen aan de basis ervan met de hele zakenwereld worden gedeeld.”

De vertegenwoordigers van de landen zullen nu worden beoordeeld door een vooraanstaand panel van economen, academici, bedrijfsleiders, politici en eigenaars uit de mediasector. Zij zullen de inzendingen evalueren en de top 100 van de bedrijven selecteren. Deze ontvangers van de Ruban d’Honneur zullen worden aangekondigd op 28juli.

Ontvangers van de Ruban d’Honneur zullen worden uitgenodigd voor het laatste stadium van de competitie in september waar zij een persoonlijke voorstelling zullen geven vóór en een persoonlijk gesprek zullen hebben met de jury, die zal beslissen wie de algemene winnaar van de European Business Award is in tien categorieën.

De winnaars van een Ruban d’Honneur zullen worden gehuldigd op een galaceremonie van de Awards in het Rey Juan Carlos I in Barcelona op 22november, waar de algemene winnaars van de European Business Award per categorie zullen worden bekendgemaakt.

EINDE

Voor redactie: casestudy's beschikbaar op verzoek

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
EUROPEAN BUSINESS AWARDS OFFICE
Emilie Fournet, PR-manager, European Business Awards
T: +44 (0) 207 234 3246
E-mail: emilie.fournet@businessawardseurope.com
of
HSBC ENQUIRIES
Nick Pickles/Sian Smith, gezamenlijke PR
T: +44(0)20 7781 2300

E-mail: hsbceurope@consolidatedpr.com