Hip Way nu ook verkrijgbaar in Nederland


Eigenwijs, trendy en opvallend

Borculo, 20110714 -- Het eigenwijze, trendy en opvallende modemerk Hip Way uit Frankrijk heeft haar weg gevonden naar Nederland. Hip Way is groot in Frankrijk en was al vertegenwoordigd in Spanje, Italië, Duitsland en België. René Helbers, directeur van Hip Way Nederland, is erg verheugd dat hij dit merk naar Nederland heeft kunnen halen en is er van overtuigd dat Hip Way van toegevoegde waarde zal zijn in het huidige modebeeld.

Hip Way Nederland
Hip Way is opgericht in 1985 en kenmerkt zich door opvallende polo’s, shirts en joggingpants voor kleurrijke mannen, vrouwen en kinderen. Tevens heeft het merk dit jaar mooie accessoires aan de collectie toegevoegd als tassen en underwear.

Herkenbaar voor komend zomerseizoen aan Hip Way zijn de landen en/of steden thema’s en muziekstijlen op een bijzondere wijze verwerkt in de kleding.

Collectie
Er zijn 18 verschillende thema’s op fraaie wijze uitgewerkt in o.a. Polo’s en Hoodys voor mannen, vrouwen en kinderen. Robe Polo’s en debardeurs voor dames, maar ook shorts, trendy joggingbroeken en verschillende fraaie tassen maken deel uit van de collectie.

Een aantal in het oog springende thema’s zijn bijvoorbeeld Italia, London, Havana, Miami, Punk, Rock en Pop. Elke polo is een stad, een land met sterke symbolen, is een hymne om te reizen, te ontdekken, een uiting van tolerantie.

Europa
Hip Way is groot in Frankrijk en is inmiddels ook vertegenwoordigd in Spanje, Italië, Duitsland, België en nu dus ook Nederland. René Helbers, directeur van Hip Way Nederland, is erg verheugd dat hij dit merk naar ons land heeft kunnen halen en is er van overtuigd dat Hip Way van toegevoegde waarde zal zijn in ons huidige modebeeld.

Hip Way Nederland
René Helbers- ‘met alleen de komst naar Nederland zijn we er uiteraard nog niet, graag komen we in contact met agenten die Hip Way willen vertegenwoordigen op de Nederlandse markt.      

Neem hiervoor contact op met onderstaande.

Hip Way Nederland
René Helbers
06-13972500
rene@hipway.nl
www.hipway.nl

Hip Way Nederland