Ingezonden persbericht


Persbericht

de Kennemer Duincampings genomineerd voor de VVV Rob de Bes Award

Met trots kunnen wij u mededelen dat de Kennemer Duincampings zijn genomineerd zijn voor de VVV Rob de Bes Award! Camping Bakkum in Castricum aan Zee, camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee en camping Geversduin in Castricum vormen samen de Kennemer Duincampings.

De VVV Rob de Bes Award is dé innovatie- en aanmoedigingsprijs van de VVV in Nederland Innovatie, gastheerschap, effectiviteit en reputatie zijn de criteria voor het winnen van de VVV Rob de Bes Award. Uit alle aanmeldingen zijn 10 toeristische organisaties genomineerd. De Kennemer Duincampings zijn één van deze genomineerden. De 5 organisaties met de meeste voorkeursstemmen worden voorgedragen aan de vakjury die op donderdag 22 september 2011 de winnaar bekend maakt. De winnaars van de afgelopen jaren zijn: Attractie- & Vakantiepark Slagharen (2010), TwentseWelle (2009) en de Efteling (2008).

Waarom moeten de Kennemer Duincampings de VVV Rob de Bes Award winnen? Bij de Kennemer Duincampings is innovatie van groot belang bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. In 2011 zijn voorbeelden daarvan de Hobbitwoning en de Wastobbe. De Hobbitwoning is een ondergrondse woning, geïnspireerd op de natuur. Natuurlijke isolatie door aarde en gras. De Wastobbe is een badhuis, voorzien van sauna en Turks stoombad welke speciaal voor seizoenkampeerders gerealiseerd is. Voorzieningen om gebruik te maken van een grijs-watercircuit en windenergie zijn geïnstalleerd en eind 2011 worden deze in gebruik genomen. Binnen de visies van de drie campings is veel aandacht voor het beleven van de natuur (strand, duin, bos) door de gast. Voelen, horen, ruiken en proeven; alle zintuigen komen aan bod. Uiteraard hebben alle drie de campings al jaren de gouden Green Key, het internationale milieukeurmerk voor bedrijven in het toerisme.

Helpt u de Kennemer Duincampings om dit jaar de grote winnaar te worden? Breng dan nu uw stem uit op www.vvvrobdebesaward.nl .