Gemeente Tilburg

Jip Takke winnaar VVV fietskar

Ouders Jip in hun nopjes met de prachtige prijs

Op donderdag 14 juli 2011 ontvingen de ouders van Jip Takke uit handen van Frans Jan Lathouwers, directeur VVV Tilburg, een prachtige fietskar van fietsspecialist Guill van de Ven. Zij wonnen met hun inzending voor de VVV babyfotowedstrijd de eerste prijs.

De VVV organiseerde in de maand mei een fotowedstrijd voor alle in de maand mei geboren Tilburgertjes. Ouders leverden het geboortekaartje in bij Nieuwlandstraat 34, Stad en Toerisme en kregen in ruil daarvoor een leuk rompertje uit de speciaal voor Tilburg ontwikkelde babycollectie van de VVV. Aan de ouders werd gevraagd een leuke foto van hun jonge spruit op te sturen. Met die foto dongen zij mee naar de hoofdprijs: een prachtige fietskar.

Jip is geboren op 20 mei 2011. De tweede en derde prijs, een volledig babypakket van VVV Tilburg, waren respectievelijk voor Eric van Schaik, geboren op 5 mei 2011en Ralph Stoffels, geboren op 6 mei 2011.
In de maand mei zijn ongeveer 200 kinderen geboren in Tilburg. Ruim 12% van de ouders kwam naar de Nieuwlandstraat om mee te doen aan de welkomstactie van de VVV.