Gemeente De Marne


Vaststelling bestemmingsplan Leens-Oost, Woongebouw De Kameleon

Burgemeester en wethouders van De Marne maken bekend dat de gemeenteraad op 28 juni 2011 het bestemmingsplan 'Leens-Oost, Woongebouw De Kameleon' ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plan maakt de bouw van een woongebouw mogelijk voor de huisvesting en begeleiding van jongeren met een beperking. Het gebouw biedt ruimte aan wooneenheden en ondersteunende voorzieningen. Het plangebied bevindt zich in het noorden van Leens-Oost tussen de Oosterlaagte en de Wierde.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van 15 juli tot en met 25 augustus 2011 ter inzage in het gemeentehuis van De Marne, R. Ritzemastraat 2 in Leens.
Langs elektronische weg is het bestemmingsplan raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1663.GK2007he rz02-VS01 en beschikbaar op http://80.101.104.22/DeMarne/indexer.xml.

Gedurende de termijn van tervisielegging kunnen belanghebbenden tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Leens, 14 juli 2011.