Persbericht

Tom van den Berg volgt Terje Laugerud op als directeur van CIBER International

Eindhoven, 14 juli 2011 - CIBER maakt vandaag bekend dat Tom van den Berg, directeur CIBER Nederland, Terje Laugerud opvolgt als directeur van CIBER International. Van den Berg wordt bovendien Executive Vice President van CIBER.

Van den Berg, die sinds 1999 in dienst is bij CIBER, geeft momenteel leiding aan de grootste business unit van CIBER binnen de internationale divisie. Onder zijn leiding zijn de Nederlandse activiteiten vertienvoudigd, hetgeen heeft bijgedragen aan het succes van de internationale divisie.

"Tom beschikt over uitgebreide internationale ervaring en heeft in zijn carrière veel internationale opdrachten uitgevoerd. Hij is ruim een decennium lid van het management team van CIBER International en heeft hierdoor kennis van al onze activiteiten", stelt Dave Peterschmidt, CEO van CIBER. "Tom heeft een belangrijke rol gespeeld in onze groei in nieuwe markten en heeft bovendien verschillende wereldwijde initiatieven geleid, zoals onze internationale account-programma, de integratie van onze verkoopprocessen en de introductie van onze succesvolle activiteiten binnen de energie en utilities-markt. Ik ben ervan overtuigd dat hij geschikt is om leiding te geven aan CIBER International en het succes kan voortzetten. Ik verwacht dat de overgang ordelijk zal verlopen, in lijn met onze langetermijn groeiplannen."

Na ruim tien jaar succesvol leiding te hebben gegeven aan CIBER International, verlaat Terje Laugerud CIBER om meer tijd te besteden aan zijn gezin en nieuwe uitdagingen op te pakken binnen de private equity-arena.

"Terje heeft aangetoond over bijzondere leiderschapskwaliteiten en een strategische visie te beschikken, en heeft solide operationele resultaten gerealiseerd", vervolgt Peterschmidt. "We vinden het jammer dat hij CIBER gaat verlaten, maar respecteren zijn wensen om het wat rustiger aan te doen en meer tijd te besteden aan zijn gezin nadat hij meer dan 10 jaar internationaal gereisd heeft."