Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


---

CENTERCOM BUITENRECLAME NEEMT PER DIRECT EXPLOITATIE DRIEHOEKSBORDEN GEMEENTE ROTTERDAM OVER VAN VAN PUFFELEN

Amstelveen, 14 Juli 2011

Centercom Buitenreclame, marktleider in Culturele Affichage en Evenementen Reclame, neemt per direct de exploitatie over van de 600 driehoeksborden in de Gemeente Rotterdam. Het exploitatiecontract met de exploitant Van Puffelen B.V. is door de Gemeente Rotterdam ontbonden. Centercom Buitenreclame wordt de nieuwe exploitant van de driehoeksborden in afwachting van een nieuwe aanbesteding. Momenteel wordt deze aanbesteding in opdracht van de gemeente Rotterdam voorbereid. De aankondiging van deze opdracht zal in het derde kwartaal van 2011 plaatsvinden. De adverteerders die gebruik maken van driehoeksborden in de Gemeente Rotterdam zullen weinig merken van de overgang van het exploitatiecontract. Alle geboekte campagnes en uitstaande opties zullen op gelijke wijze worden uitgevoerd en behandeld. Voor meer informatie over uw campagne kunt u bellen met het gratis nummer 0800 024 24 10.

Centercom Buitenreclame exploiteert in meer dan 60 steden ruim 20.000 affichage vlakken door heel Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring in de Culturele Affichage en Evenementen Reclame, zal zij de Rotterdamse cultuur- en evenementenmarkt op professionele wijze kunnen bedienen.

Ook in een periode waarin de culturele sector onder druk staat, stelt Centercom Buitenreclame zich ten doel een kwalitatief en tevens betaalbaar communicatieproduct aan de cultuur- en evenementenbranche aan te bieden.


---