Ingezonden persbericht


Van der Zande in actie tijdens DTM Show

Renger van der Zande geeft komend weekend acte de présence tijdens de DTM Show in München. In het Olympisch Stadion is een parcours uitgezet, waarop de coureurs het twee aan twee tegen elkaar op zullen nemen. Deze race telt niet mee voor het kampioenschap, maar de wil om te winnen is er bij de 25-jarige coureur van Mercedes niet minder op.

"Ik heb het parcours net verkend en het is heel erg smal", zei Van der Zande. "De muren zijn te allen tijde heel dichtbij, dus elk foutje wordt afgestraft. We zullen waarschijnlijk alleen in de eerste en tweede versnelling rijden, maar het spektakel zal er niet minder om zijn. Ondanks dat de race niet meetelt voor het kampioenschap, zal er hard gevochten worden. Als coureur wil je altijd winnen. Ik heb gehoord dat we voor volle tribunes rijden, hopelijk kunnen we iedereen een onvergetelijke dag bezorgen!"

Zaterdag nemen de coureurs van Mercedes en Audi het onderling tegen elkaar op. Daarmee ontstaat een ranglijst van de snelste rijders van elk automerk en die gaan door naar de finales op zondag. Dan is het de Mercedes- versus de Audi-coureurs.