Geodis Logistics haalt H2O Plus binnen als nieuwe klant


ROTTERDAM, VENLO, 20110714 -- Op maandag 4 juli 2011 tekende H2O Plus een Service Overeenkomst met Geodis Logistics waarbij Geodis zal optreden als de logistieke partner voor de Benelux. Percy Thio, Directeur H2O Europe B.V.: ‘Geodis staat bekend als een betrouwbare logistieke partner en met het oog op de verwachte internationale groei zochten we een zeer ervaren speler in de retailmarkt’.

Logo Geodis LogisticsDe overeenkomst omvat een uitgebreid pakket aan diensten zoals het coördineren van inkomende en uitgaande vrachtstromen, magazijn en opslag, voorbereiding van bestellingen, pick & pack, VAS en VAL-activiteiten, laden, retouren en douane-management.

Frank Hermanns, Directeur Retail & Marketing H2O Plus: 'Onze wensen worden door Geodis uitstekend vertaald naar flexibele en innovatieve logistieke oplossingen. Op deze manier hoeven we ons alleen nog te concentreren op onze kernactiviteiten’.

Over H2O Plus
H2O Plus is producent van het eerste gezichts-en huidverzorgingsmerk dat haar producten baseert op mineralen, gezuiverd water en natuurlijke ingrediënten uit de zee. Oprichtster en pionier Cindy Melk slaagde erin om in 1989 een uniek verzorgingsconcept te ontwikkelen waarbij de helende werking van natuurlijke ingrediënten uit de zee samengaan met innovatieve technologie. De combinatie van het unieke Sea Mineral Complex™, vitaminen, enzymen en ingrediënten uit de zee geven de huid een natuurlijke glans. H2O Plus producten geven de huid een natuurlijke hydratatie, verhogen de weerstand en stimuleren de huid zonder de poriën te verstoppen. In downtown Chicago worden de producten van begin tot eind vervaardigd. Hierdoor kan er snel ingespeeld worden op nieuwe mogelijkheden en trends. Bovendien blijft de kwaliteit van deze producten constant gewaarborgd. Vanzelfsprekend zijn de producten niet getest op dieren en worden ze verkocht in milieuvriendelijke verpakkingen. De verpakkingen zijn no-nonsense, kleurrijk met een moderne uitstraling.

[Foto: H2O Plus en Geodis ondertekenen overeenkomst] 'We zijn trots dat H2O Plus voor Geodis heeft gekozen en zullen een zeer uitgebreid en op maat gemaakt pakket aan diensten gaan aanbieden', aldus Willem Jan van Amersfoort, Managing Director Geodis Logistics.

Over Geodis
Geodis Logistics, dat in 2008 werd overgenomen door SNCF, is een Europees leider op het gebied van transport en logistiek. Het staat bekend om haar vermogen om wereldwijd, multimodaal, elke stap in de logistieke keten te beheersen en levert distributie, logistiek, weg-, lucht- en zeevracht, groepagevervoer, expresservice, freight-forwarding en reverse logistics. Geodis draagt bij aan het besparen van kosten, verbeteren van de service en internationalisering van organisaties door het ontwerpen van oplossingen en het op elkaar afstemmen van goederenstromen. Geodis beschikt in de Benelux over 6400 klanten, 1000 medewerkers en 285.000 m2 opslagruimte, verspreid over 13 locaties in onder andere Almere, Amsterdam, Antwerpen, Enschede, Rotterdam, Venlo, Venray en Zaventem. Met meer dan 30.000 werknemers in 120 landen, behoort Geodis tot de top acht van logistieke dienstverleners in de wereld. 

Fotobijschrift: De heer Frank Hermanns, Directeur Retail & Marketing H2O Plus (rechts) en de heer Willem Jan van Amersfoort, Managing Director Geodis Logistics Netherlands B.V., tijdens de ondertekening van de service overeenkomst.