Universiteit Twente

UT50: Orkest van het Oosten

15 juli 2011

Het Orkest van het Oosten geeft vrijdagavond 15 juli een buitenconcert op de Oude Markt in Enschede. Op het programma staat de 9e symfonie van Beethoven. Het concert is een cadeau van de 50-jarige Universiteit Twente aan de regio. Kaarten voor zitplaatsen kosten slechts EUR 5,-. De uitvoering heeft mede tot doel om via extra donaties geld in te zamelen voor het gezamenlijke kankeronderzoek van de Universiteit Twente en het VUmc Cancer Center Amsterdam.

De staanplaatsen op de Oude Markt zijn gratis, een zitplaats kost EUR 5,- (eenheidsprijs, vrije zit). Deze kaarten kunt u hier bestellen.

Dirigent: Jan Willem de Vriend
Koor: Consensus Vocalis (instudering Klaas Stok) Solisten: Annemarie Kremer (sopraan), Wilke te Brummelstroete (alt), Marcel Reijans (tenor), Geert Smits (bariton)

Donaties
Wilt u doneren? Dat kan via banknummer 66.55.36.879 van Stichting Muziekkwartier te Enschede, o.v.v. 'Donatie kankeronderzoek'.

Het openluchtconcert is een initiatief van de Universiteit Twente en het Orkest van het Oosten en wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere de provincie Overijssel, de gemeente Enschede, het Nationaal Muziekkwartier en Enschede Promotie.