Gemeente Echt-Susteren


Julianatunnel afgesloten voor al het verkeer vrijdag 15 juli!

Â

ProRail is in mei gestart met de werkzaamheden t.b.v. de renovatie van de Julianatunnel. ProRail voert de renovatiewerkzaamheden aan de Julianatunnel uit in opdracht van de gemeente Echt-Susteren. De werkzaamheden zijn erop gericht om de sociale veiligheid en de verkeersveiligheid in de tunnel te verbeteren. Medio oktober worden de werkzaamheden afgerond.

Â

Afsluiting Julianatunnel

Op vrijdag 15 juli vinden er werkzaamheden plaats aan de tunnelvloer. De huidige asfaltlaag wordt verwijderd. Door deze werkzaamheden is de gehele tunnel afgesloten op vrijdag 15 juli van 05.00 uur tot 23.00 uur.

Â

Van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus wordt de bevloering van de Julianatunnel voorzien van nieuw asfalt. Gedurende deze periode is de tunnel ook afgesloten voor al het verkeer.

Â

De aannemer plaats tijdig borden om het wegverkeer te attenderen op de afsluiting.

Â

Informatie

ProRail is opdrachtgever voor deze werkzaamheden. Met vragen kunt u bellen naar de afdeling Publiekscontacten. Deze is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer
0900-77 67 245 (⬠0,20 p.m.). U kunt ook een contactformulier invullen op www.prorail.nl/contact. Meldt u hierbij dan het volgende kenmerk: R-343000.

Â

Â