VU medisch centrum

De 9e symfonie van Beethoven door het Orkest van het Oosten

15 juli 2011 | Bijeenkomst

Openluchtconcert werft fondsen voor kankeronderzoek door VUmc CCA en UT.

Het Orkest van het Oosten brengt vrijdagavond 15 juli de 9e symfonie van Beethoven ten gehore. Het concert wordt door de Universiteit Twente, die dit jaar 50 jaar bestaat, aangeboden aan de regio. Het openluchtconcert wordt georganiseerd door de Stichting Muziekkwartier te Enschede. De uitvoering heeft mede tot doel om via extra donaties geld in te zamelen voor het gezamenlijke kankeronderzoek van de Universiteit Twente en VUmc Cancer Center Amsterdam. De staanplaatsen op de Oude Markt in Enschede zijn gratis, een zitplaats kost EUR 5,- (eenheidsprijs, vrije zit).

Kaarten zijn te bestellen via de website van Stichting Muziekkwartier www.muziekkwartier.nl . Hier kunt u ook een extra donatie voor het kankeronderzoek overmaken.

Het openluchtconcert is een initiatief van de Universiteit Twente en het Orkest van het Oosten en wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere de provincie Overijssel, de gemeente Enschede, het Nationaal Muziekkwartier en Enschede Promotie.

VUmc Cancer Center Amsterdam is vereerd samen met Universiteit Twente als goed doel voor dit unieke initiatief te mogen fungeren. Datum : 15 juli 2011
Tijd : 20:30 tot 21:30
Locatie : de Oude Markt in Enschede
Kosten : 5 euro
Website : www.muziekkwartier.nl
Bijzonderheden :

Dirigent: Jan Willem de Vriend
Koor: Consensus Vocalis (instudering Klaas Stok) Solisten: Annemarie Kremer (sopraan), Wilke te Brummelstroete (alt), Marcel Reijans (tenor), Geert Smits (bariton)