Gemeente Oldambt


Website Werkplein Oldambt gepresenteerd

Banenbeurs trekt honderden bezoekers
Tijdens de opening van het Werkplein Oldambt op donderdag 14 juli, maakte wethouder Rikus Brader bekend dat het Werkplein vanaf dat moment ook een eigen website heeft: www.werkpleinoldambt.nl. Werkzoekenden kunnen nu ook vanuit huis op zoek naar vacatures en kunnen op de website informatie vinden over scholing en inkomen. Werkgevers kunnen op de site terecht voor informatie rondom o.a. werving en selectie van personeel, juridisch advies, ziekteverzuim en loonkostensubsidies.

Opening Werkplein Banenmarkt en open huis
Vanaf 13.00 uur stonden de deuren open voor inwoners van de gemeente Oldambt om een kijkje te nemen op het Werkplein, bij het achterliggende Werkcentrum en de NOVO. Honderden mensen maakten van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen in de keuken van de diverse organisaties.

De organisatie spreekt van een groot succes. Tussen 13.00 en 17.00 uur trok het open huis in combinatie met de banenmarkt ongeveer 750 bezoekers. Veel bezoekers waren onder de indruk van de vacaturehal: honderden vacatures op rij! De aanwezige uitzendbureaus hebben flink wat kandidaten gesproken. Er werd door tientallen bezoekers gebruik gemaakt van de mogelijkheid om je CV te laten checken en een flink aantal kreeg een styling-advies op maat van dap styling.

Oldambt, 14 juli 2011