Politie Midden- en West Brabant

Woordenwisseling loopt uit op mishandeling en vernieling

Tilburg , 15-07-2011 o De politie heeft donderdagavond (14 juli) op de Mina Krusemanweg na een incident op het terrein van een fastfood restaurant een 30-jarige Tilburger en zijn 27 jarige vriendin uit Goirle aangehouden ter zake openlijke geweldpleging. Ze worden verdacht van het mishandelen van een 48-jarige Tilburger en van het plegen van vernielingen aan diens auto.

Het stel kreeg nadat zij bij de Drive In een bestelling hadden opgehaald een conflict met een 48-jarige Tilburger die met zijn auto achter hen stond. De 30-jarige Tilburger liep nadat hij zijn
bestelling had gekregen terug naar het uitgiftepunt omdat hij iets miste. Op dat moment zou volgens hem de 48-jarige Tilburger met zijn auto zijn weggereden en daarbij tegen zijn rechterbeen gekomen zijn, dit wordt overigens ontkend door die automobilist die stelt dat hij stil stond. In elk geval riep de 30-jarige man iets tegen de 48-jarige bestuurder waarna er een woordenwisseling ontstond. De 27-jarige vriendin bemoeide zich daar vervolgens ook mee door tegen het portier te trappen. Ook zou ze de aangever bij zijn capuchon gepakt hebben.

Het slachtoffer verklaart dat hij van beiden enkele klappen in zijn gezicht kreeg. Hij stapte uit de auto en verdedigde zich tegen de aanvallers. Hij heeft pijn aan zijn ribben en in zijn gezicht. De antenne van de auto is afgebroken en er zijn meerdere deuken in zijn auto getrapt. De politie maakt proces-verbaal tegen het agressieve stel op.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 15-07-2011 10:51 | © Regio Midden en West Brabant |