Vereniging FME-CWM


---

Workshop

FME-netwerkbijeenkomsten voor subsidiecoördinatoren

Datum: 15 juli t/m 6 september 2011
Locatie: Diverse locaties

Het subsidiespectrum in Nederland verandert. Door nieuwe innovatiefondsen, kredietfaciliteiten en uitbreiding van fiscale stimulansen voor het mkb is het belangrijk dat u uw positie bepaalt om optimaal te kunnen profiteren van subsidiemogelijkheden.

FME Subsidiedesk wil om die reden een kennisuitwisselingsnetwerk van FME-leden opzetten. Daarom komen wij graag in contact met subsidiecoördinatoren (vanuit directie, finance & control, R&D engineering, hrm of productie) en dito medewerkers bij FME-lidbedrijven, die betrokken zijn bij fiscale incentives, subsidies en kredieten. Het gaat hierbij om het gehele subsidiespectrum: van de ideeënfase naar identificatie van een project, formulering, indiening van een aanvraag, beschikking, (tussen)rapportage tot eindafwikkeling en betaling.

Regionale bijeenkomsten

Bij voldoende belangstelling organiseert FME regionaal opgezette bijeenkomsten (Noord-Oost, West- en Zuid-Nederland). Er zal vooral via de FME-groep `FME Innovatiefinanciering' op LinkedIn worden gecommuniceerd. LinkedIn Groep Manager is Renze Blokland, manager van FME Subsidiedesk en adviseur innovatiefinanciering. Gedacht wordt aan minimaal één bijeenkomst per jaar per regio, om persoonlijke ervaringen uit te wisselen, de behoeften en wensen op het gebied van FME-activiteiten vast te stellen en kennis uit te breiden door deskundige sprekers op subsidiegebied uit te nodigen. De agendavorming is aan de deelnemers.

Data en locaties


* Noord/Oost-Nederland: kantoor FME Enschede, 6 september 2011, van 15.00 tot 17.00 uur

* Zuid-Nederland: kantoor FME Eindhoven: 7 september, van 15.00 tot 17.00 uur

* West-Nederland: kantoor FME Zoetermeer: 9 september, 15.00 tot 17.00 uur

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij het secretariaat van FME Subsidiedesk, T 088
- 400 8 400 , E subsidiedesk@fme.nl

Meer informatie

Heeft u ondersteuning nodig of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met de FME Subsidiedesk, T (088) 400 8 400, E subsidiedesk@fme.nl