Politie Midden- en West Brabant

Prinsenbeekse (44) slachtoffer van straatroof in Bosschenhoofd

Bosschenhoofd, 15-07-2011 o Een 44-jarige Prinsenbeekse is vanmorgen rond 09.30 uur op de Pagnevaartdreef het slachtoffer geworden van een beroving. Een straatrover bedreigde haar met een mes en wist daardoor haar tas buit te maken. Hij vluchtte dankzij een handlanger achterop een scooter.

De aangeefster parkeerde haar auto ter hoogte van de kerk. Ze stapte uit met haar tas in haar rechterhand en liep in de richting van de pinautomaat. Ze zag twee gasten bij een donkerkleurige scooter staan, waarvan de motor draaide. Een van de jongemannen liep op haar af en pakte haar tas vast. Het slachtoffer verweerde zich en weigerde haar tas af te geven. Hierop pakte de straatrover een mes, de 44-jarige vrouw liet daarop haar tas los. Ze zag dat de dief achterop een scooter sprong waarna de daders wegreden. Volgens het slachtoffer droegen beiden vrijwel identieke donkerkleurige integraalhelmen.

Dader 1, bestuurder van de scooter heeft een tenger postuur. Hij droeg een zwart glimmende trainingsjas en een donkere integraalhelm.

Dader 2, bijrijder: getint, circa 20 jaar, tenger postuur, circa1.65 meter, donkere trui met capuchon.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 15-07-2011 13:31 | © Regio Midden en West Brabant |