Uitgeverij Bert Bakker

James Frey op Crossing Border

James Frey - Het Laaste Testament van de Bijbel James Frey, auteur van Het Laatste Testament van de Bijbel, zal dit jaar aanwezig zijn op Crossing Border. Dit jaar vindt Crossing Border plaats van 16 t/m 19 november. James Frey zal op zaterdag 19 november te zien en te horen zijn, vanaf 19.00 uur. Het festival vindt plaats in Den Haag. Voor meer informatie en om tickets te kopen klikt u hier.

Over Het Laatste Testament van de Bijbel:

Hij is een bedrieger genoemd. Een schurk. Een leugenaar. Nota bene door Oprah Winfrey.
Hij is omschreven als briljant. Revolutionair. Een genie. Hij is juridisch vervolgd door lezers. Gedumpt door uitgevers en filmmaatschappijen. Veroordeeld door de media.
Hij is ook een bestsellerschrijver. Een internationaal literair fenomeen, vertaald in 38 talen, gelezen door miljoenen lezers over de hele wereld.
Nu heeft James Frey zijn grootste boek geschreven, zijn meest baanbrekende, zijn meest controversiële.

Ze zeggen dat de Messias in leven is.
Hij woont in New York.
Hij slaapt met mannen.
Hij bezwangert vrouwen.
Hij geneest zieken en helpt stervenden.
Hij is een gevaar voor de samenleving.
Of een redder van de mensheid.

Als je hem zou ontmoeten.
En hij je leven zou veranderen.
Zou je in hem geloven?

Word meegesleurd, word boos, word betoverd door dit buitengewone meesterwerk. Op een unieke manier worden gelovigen en niet-gelovigen verenigd in hun angst voor dit boek.

James Frey (1970) vergaarde wereldroem met zijn bestseller In duizend stukjes - en door het schandaal dat vervolgens losbarstte. Hij is een van de meest controversiële en tegelijk geliefdste schrijvers van Amerika.