Stadsdeel Amsterdam-Noord

De bouw van bedrijfsverzamelgebouw Asterpark is gestart

15 juli 2011

Op 12 juli is door stadsdeelvoorzitter Rob Post de eerste paal gedraaid voor de bouw van bedrijfsverzamelgebouw Asterpark in Buiksloterham.

Start bouw van bedrijfsverzamelgebouw Asterpark in Buiksloterham

Lef en visie, eigenschappen die passen bij Noord

Rob Post: : "Stadsdeel Noord ondergaat de laatste jaren een ware transformatie en de Buiksloterham is daar een voorbeeld van. Blijven bouwen is één van de speerpunten van dit bestuur en we zijn daarom heel blij dat Labesgroep heeft besloten een bedrijfsverzamelgebouw in de Buiksloterham te bouwen. Dat toont lef en visie, eigenschappen die passen bij het eigenzinnige imago van Noord. In hetzelfde jaar dat dit pand klaar moet zijn, 2012, wordt langs de Ridderspoorweg gestart met de bouw van de winnaars van de duurzaamheidtender, waardoor er samen met het Asterpark daadwerkelijk te zien is dat de transformatie van Buiksloterham is gestart."

Vertrouwen in de ontwikkeling van Buiksloterham

De ontwikkelaar VOF Asterpark, laat zien in deze economisch lastige tijd vertrouwen te hebben in de ontwikkeling van Buiksloterham. Dit komt vooral door de locatie, de transformatie van het gebied de komende jaren en de bereikbaarheid dichtbij uitvalswegen en het centrum van Amsterdam. In het Asterpark aan de Asterweg is ruimte voor 26 bedrijven om zich hier te vestigen.