Kamer van Koophandel

Coaches IkStartSmart geven ondernemers meer inzicht in ondernemen

vrijdag 15 juli 2011

Persbericht

Op 14 juli opende de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland de deuren van het Coachcafé van IkStartSmart. Tijdens het coachcafé maakten ondernemers kennis met IkStartSmart (ISS) en konden zij direct praten met een coach uit het ISS-netwerk. Deelneemster aan het coachcafé mevrouw E. Wolf vond het een geslaagde middag. "Ik vond het leuk, interessant en leerzaam. Het was goed om de achterkant van mensen en ondernemers te zien." Ondernemers kregen meteen tips en antwoorden op vragen over financiën, ondernemersvaardigheden en werven van klanten. Ook de heer P.J. Kwanten heeft een goede indruk van ISS gekregen: "Een prima en mooie gelegenheid om informatie te ontvangen voor mijn ondernemingsplan. Na goedkeuring wil ik gaan starten met mijn bedrijf en ook zelf gaan deelnemen aan IkStartSmart."

Frisse blik

IkStartSmart (ISS) is een dienst van de KvK die zich vooral richt op coaching van pas gestarte ondernemers. De deelnemers aan ISS zoeken een eigen coach uit, die de ondernemer helpt met zijn of haar ondernemersvaardigheden. Pieter van Rijbroek werkt al samen met een coach via ISS en is erg tevreden over deze dienst:"IkStartSmart is praktisch, stimulerend en doelgericht. De gesprekken met mijn coach zetten mij op scherp en behoeden mij voor valkuilen!" Ook Astrid Feijen maakt gebruik van IkStartSmart: "Mijn coach helpt me te focussen en commerciëler te denken en te handelen. Het is heerlijk om vrijuit te kunnen sparren met iemand met een frisse blik."

Ondernemers die hun toekomstplannen van hun bedrijf ook concreet willen maken kunnen zich via www.ikstartsmart.nl/flevoland aanmelden.

Bron: KvK