Ingezonden persbericht


Fashion is Hotter dan Hot..

Nog maar net bijgekomen van Fashion Addicted, het!! officiele openingsfeest voor AIFW, en de gehele week fashionborrels, netwerken en meeten, om vervolgens de week af te sluiten met een knallend eindfeest INTO FASHION!!! op VRIJDAG 15 JULI A.S.

wij geven 20 x 2 gastenlijstplekken weg!! stuur je naam ovv INTO FASHION naar gastenlijst@live.nl, en bij bericht retour sta je + 1 op de genodigden lijst voor as Vrijdag.

INTO FASHION invites

ANTHONY PAPPA (AU) XxL SET

VRIJDAG 15 JULI 2011

Fashion is Hotter dan Hot, maar een combinatie als deze gaat je stoutste dromen te boven.. Een feest was te verwachten, maar de uitbundigheid en overweldigende dj-set van Anthony Pappa bij de laatse gig in Panama overtrof alle verwachtingen. Het dak ging er werkelijk af, en alle handen waren aaneengesloten in de lucht.. wat een held!! Op veler veler veler verzoek dus meteen maar 4 weken later op herhaling , maar dan voor een extra lange set.. ANTHONY PAPPA!!!! Was je er niet bij, bij deze nogmaals je kans, was je er wel bij, dan hoeven we je niets meer te vertellen. Onze Nederlandse Jerry van Schie zal voor een ultieme opwarmset zorgen zodat het bedje gespreid is voor de xxl set van Anthony pappa in Panama. Het belooft wederom een legendarische muzikale trip in Panama te worden.

INTO FASHION begint een traditie te worden tijdens de closing van International Fashion week Amsterdam. Een spectaculair feest met uitsluitend de beste dj's, de afgelopen editie met niemand minder dan Sister Bliss (FAITHLESS) ,en deze Editie de Internationale megaheld ANTHONY PAPPA

Naast de line up zal er verder een 'strike a pose' modeshow gegeven worden met een greep uit de nieuwe collectie van Jonge talentvolle ontwerpers. Word ontdekt als model of mannequin, Dutch Models gaat op zoek naar nieuwe talenten, of ga op de foto bij Top fotograaf Herman van gestel. Netwerken, Zien en gezien worden, dansen en feesten.. dat is INTO FASHION!!

Anthony Pappa

Australiër Anthony Pappa was al op zeer jonge leeftijd een begenadigd dj. Als 15 jarige won hij een DMC mix-competitie. Daaruit voortvloeiend kreeg hij de kans om in diverse clubs in Australië zijn kunsten te vertonen. Via die weg leerde hij de Britten Sasha, John Digweed en Dave Seaman kennen. Die gaven hem de inspiratie om ook naar het Mekka van progressive sounds te verkassen. Daar heeft hij verder aan zijn naam gewerkt en diverse mixalbums zoals Global Underground: Nubreed 001 en Balance en Moments. Tegenwoordig is Anthony Pappa een zeer geliefde dj,s met fans over de hele wereld.

Jerry van Schie

Begonnen met het maken van mixtapes die de toepasselijke naam ,The Groove Collection, meekregen, en die meteen opvielen door zijn voorkeur voor de betere underground die we eigenlijk enkel nog maar kenden via het renaissance album van john digweed & sasha .. hierdoor werd hij oa opgemerkt door organisaties als Extrema & Earth, en kreeg hij gigs aangeboden van Ibiza tot Azie..

Het vervolg is als een jongensboek.. naast het opzetten van de portal groovecollection.nl kwam er een platenlabel, boekingsburo en ga zo maar door.. Als er iemand in staat is om het muzikale bedje voor Anthony Pappa op te dekken, dan is dat wel Jerry van Schie.

De studio word het domein van Marcello en Mehdi Deyes, deze 2 door de wol geverfde dj,s hebben een ultieme neus van hoe je een feest zou moeten bouwen, en zonder hokjesgeest zullen ze deze avond van de studio een zeer gewilde zaal maken.

Al met al een feest met voor ieder wat wils met aan de basis de beste muziek, en all night long entertainment gelinkt aan de fashionscene!!

Datum: Vrijdag 15 juli 2011

Line up:

Theater... ANTHONY PAPPA (AU), Jerry van Schie (Groovecollection), Marcello (chemistry), Mehdi Deyes (Innercircle)

Tijd: 23:00u

Voorverkoop: 10,00euro via www.panama.nl

Panama* Nightclub

Oostelijke Handelskade 4

1019 BM Amsterdam

E-mail: info@panama.nl

Telefoon: 020 3118686

Fax: 020 3118681

Website: www.panama.nl