Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

15 juli 2011

Delta Pro Lighting bouwt nieuw Lighting Experience Centre

Inspireren met het Lighting Experience Centre
Inspireren, ervaren en verrijken. Daar draait het om in het nieuw te realiseren Lighting Experience Centre van Delta Pro Lighting in Helmond. Op bijna 1.000 vierkante meter wordt alles afgestemd op de totaalbeleving van verlichting. Het resultaat is een interactieve showroom waar innovatie en demonstratie centraal staan. Een rondleiding door het Lighting Experience Centre leidt langs afzonderlijke impressies die een heldere afspiegeling van de mogelijkheden vormen.

Een belangrijk onderdeel van het Lighting Experience Centre is een ruimte waar geĂŻnteresseerden op verschillende manieren de mogelijkheden van verlichting zelf kunnen ervaren. Een plek waar onder leiding van professionele licht-architecten kan worden deelgenomen aan workshops. Bovendien worden er masterclasses op hoog niveau georganiseerd. Ook voor bedrijven biedt het Lighting Experience Centre vele mogelijkheden voor workshops, presentaties of op maat gemaakte programma's.

Delta Pro Lighting verwacht eind 2011 het nieuwe Lighting Experience Centre en de nieuwe corporate identiteit in gebruik te nemen.

www.delta-nl.com


---


Noot voor redacties