De hele zomer genieten van spraakmakende Nederlandse cruise tv serie


Honderdvijftig Nederlanders op de cruise van hun leven in hilarische en openbarende realitysoap

Bussum, 20110715 -- Tv-kijkers die zelf niet op vakantie kunnen of het matige zomerweer meer dan beu zijn kunnen al twee weken lang genieten van de zonovergoten avonturen van honderdvijftig Nederlandse cruisers aan boord van een luxe oceaanstomer. Sinds 2 juli zendt RTL 4 iedere zaterdag de hilarische en opzienbarende docu-reality soap 'Over De Reling' uit. In de steeds populairder wordende tiendelige serie neemt de kijker een voyeuristische blik achter de schermen van de Grand Princess, een majestueus 5-sterren cruise schip waarop de vrolijk vakantie vierende Nederlanders een zeereis naar drie continenten maken.

Presentator Arno Raymakers (Enjoy Life - RTL 4), een voormalige cruise director en bovendien auteur van de boeken 'Schone schijn op zee', en 'Cruise Curieus', neemt de kijker mee aan boord voor een 21 dagen durende cruise die het drijvend gezelschap langs exotische bestemmingen als Dominica, Fortaleza en Dakar voert. Hij zet niet alleen het indrukwekkende cruiseleven, waarbij een voyeuristische blik 'onder de waterlijn' wordt geworpen, prachtig in beeld. Ook een aantal opzienbarende passagiers worden gevolgd aan boord: een zelfingenomen Schotse baron op vrouwenjacht, een verslaafde Nederlandse tafeltennisser die scheepskampioen wil worden, een Friese oud marineman die bang is voor kleine bootjes en een erotische rockster waarvan gezegd wordt dat ze het vriendinnetje is van de kapitein. 

Voor de thuisblijvende en tv kijkende vakantievierder is het smullen van prachtige beelden uit verre landen, van hilarische momenten met Nederlandse passagiers aan boord en van opzienbarende feiten en weetjes uit de cruise-bizz. Bovendien zit de enorme drijvende stad iedere dag vol met drama, avontuur, sex en romantiek. Vrolijk vakantie amuzement vanaf dit varend luilekkerland is dus gegarandeerd!

Iedere zaterdag - 10:00u - RTL 4

Enjoy Life Media