Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

23-5-2011

WC Experience op Big Rivers 2011

Het programma van het Big Rivers muziekweekend, van 15 t/m 17 juli, heeft een aantal aanvullingen gekregen. Afgelopen week werd via Twitter iedere dag een nieuwe band bekend gemaakt.

VIER NIEUWE NAMEN

De Brabantse 'rock & lol' band WC Experience is vastgelegd. Deze band speelde al op vele festivals door het land. In 2009 werden ze uitgeroepen tot beste dialectband van Nederland. Muziek met een dikke knipoog, in onvervalst Brabants. Zij zullen ongetwijfeld zorgen voor een groot feest.

De Ruben Hoeke Band zijn graag geziene gasten in het bluesrock circuit. De band wordt geroemd om zijn fantastische live optredens. Tijdens een van de drie Big Rivers afterparty's zullen zij het publiek kennis laten maken met een unieke mix van rhythm & blues, rock en soul.

Uit Phoenix, Arizona, komt Voodoo Swing. Dit trio komt naar Dordrecht met hun vetkuiven en uptempo Rockabilly, voor de liefhebbers van het echte vijftigerjaren geluid.

Ook komen the Embrassibles naar Big Rivers. Deze Nederlandse band is jong, bijzonder en zeker de moeite waard. Verwacht een New Orleans brassband in een funky hip-hop jasje.

HET LAATSTE NIEUWS

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws wordt de fans aangeraden het Big Rivers Festival op Twitter te volgen. Bijna dagelijks wordt hierop een nieuw geboekte band bekend gemaakt.

Einde Persbericht

MEER INFORMATIE:

WWW.BIGRIVERS.NL