Ingezonden persbericht


HIGHLIGHT
()

()

DEZE VRIJDAG EN ZATERDAG IN THE GRAHAM NORTON SHOW

OM 22.00 UUR:
LADY GAGA, GWYNETH PALTROW, SNOOP DOGG, EN CEE-LO GREEN

Lady Gaga onthult dat ze geen tijd heeft om te daten en pronkt met haar bijzondere outfits, Gwyneth serveert een smakelijke traktatie, Snoop Dogg praat over zijn vriend Charlie Sheen, Cuba Gooding Jr. laat zijn dansmoves zien, Elle MacPherson onthult dat ze gezoend heeft met Anthony Hopkins, en Cee Lo Green zingt live in de studio.

Deze vrijdagavond op de bank bij Graham de enige echte Lady Gaga, de met een Oscar bekroonde acteurs Gwyneth Paltrow en Geoffrey Rush, en de komiek Jason Byrne. Op zaterdagavond schuift legendarische rapper Snoop Dogg, Oscar bekroonde acteur Cuba Gooding Jr., supermodel Elle MacPherson en singer/songwriter Cee Lo Green aan bij Graham op de bank.

Vrijdagavond
Met een spectaculaire opening van de show, treedt Lady Gaga op in haar eerste outfit van de avond en zing live haar single 'Judas'. In een buitengewone trouwjurk sluit Lady Gaga zich na haar optreden aan bij de rest op de bank. Als Graham haar feliciteert met haar wereldwijde succes en vraagt hoe ze vanaf hier verder gaat, zegt Gaga, "Ik ben echt aan het blozen nu. Ik ben gewoon heel blij om hier te zijn. Ik hou van muziek maken, ik heb altijd al een artiest willen zijn die succesvol is op commercieel gebied." Over haar ambities zegt ze, "Ik wil graag kleine clubs veranderen in grote arena's en de grote arena's in kleine clubs. De piano is net een verlengstuk van mijn arm. Ik ben dol op dansen, maar als ik op de piano speel voel ik me het meest comfortabel. Ik ben een tekstschrijver in hart en nieren."

De extravagante zangeres is nog niet aan het daten en heeft ook geen vriendje. "Nee, ik ben heel zielig in mijn trouwjurk nu. Ik ben al een tijdje niet meer op date geweest, omdat ik veel aan het werk ben. Daarbij raak ik sowieso snel uitgekeken op mannen..."

Graham zou Graham niet zijn als hij niet een gaga foto van de Lady tevoorschijn tovert, waarop ze door haar extreme killer heels de vloerbedekking van Heathrow kon bestuderen. "Ik was zo blij met deze schoenen, ze waren heel groot en ik kon niet wachten om ermee te pronken. Ik nam drie stappen en viel languit op de grond. Alle camera's waren op mij gericht en ik zei: 'Londen zal wel denken dat ik dronken ben. .... wat eigenlijk een klein beetje waar was ook," aldus Gaga.

Maar er waren meer gasten op de bank. Zo vertelt Gwyneth Paltrow over haar succes tijdens een optreden op de Grammy's samen met Cee-Lo Green. Gwyneth reageert: "Het was verschrikkelijk!" Als Graham vraagt of ze al een platencontract heeft, antwoordt Gwyneth: "Nee, Nee een paar hele aardige mensen hebben een aantal kansen aangeboden, we zullen wel zien." Wanneer Gwyneth zelf aangeeft fan te zijn van jaren '90 hip hop, kan een voorproefje van een rappende Gwyneth niet uitblijven.

Zaterdagavond
Op zaterdagavond heeft Graham een bank vol zwaargewichten en één extreem lichtgewicht: Snoop Dogg, Cee-Lo Green, Cuba Gooding Jr. en Elle MacPherson. Over zijn mega hit 'Sweat' vertelt Snoop dat de oorspronkelijke titel 'Wet' was, maar dat deze titel te sexy en seksistisch tegelijk was. Als Graham pols of Prins Harry echt heeft gevraagd om op zijn broers vrijgezellenfeest te zingen, zegt Snoop dat hij al een BBQ had op die dag maar dat hij Prins William wel advies heeft gegeven over het huwelijk. "Kijk, Ik ben al 15 jaar getrouwd dus ik weet wat ik doe." Aldus Snoop Dogg.

Over het optreden met zijn vriend en nieuw Roast slachtoffer Charlie Sheen, zegt Snoop: "Ik ken hem al een lange, lange tijd. Ik vind het grappig dat mensen denken dat hij gek is want dat is hij niet, hij is een genie." Als Cuba Gooding Jr. vraagt of Snoop nu ook met Charlie in het vliegtuig gaat zitten om met goede ideeën te komen, antwoordt Snoop: "Hij is voorwaardelijk vrij op het moment, dus ik kan beter geen antwoord geven op die vraag!"

Verder vertelt Elle over haar Crispy advertenties, waar ze na elke take de chips weer in een spuugbakje spuugt en haar tongzoen met Anthony Hopkins. Cuba praat over de zin die hem beroemd maakte: 'Show me the money', en over zijn break-dance carrière als achtergronddanser van Lionel Richie.

Cee Lo Green zingt live het lied 'I Want You Hold on to Love'.

The Graham Norton show is elke vrijdag en zaterdagavond te zien bij Comedy Central om 22.00 uur.