Ingezonden persbericht


Amsterdam, 11 juli 2011

PERSBERICHT.

FRIS XXL 2011: Helemaal ''FRIS'' de zomer in!

Na weer een heel jaar zweten op wiskunde en Nederlands is die langverwachte zomervakantie eindelijk in zicht. Traditiegetrouw is er voor de Nederlandse 12 t/m 15 jarigen maar één manier om de vakantie echt van start te laten gaan: Op 15 juli a.s. is het weer tijd voor FRIS XXL!! Voor de vierde keer op rij organiseren de initiatiefnemers van de Nederlandse FRIS-Feesten een XXL edtie in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Ook dit jaar zullen de beste DJ's en Artiesten van dit moment zorgen voor een onvergetelijk en alcoholvrij festijn!

Al sinds 2007 organiseert het Amsterdamse Vicino Events feesten onder het motto ''Geen Alcohol, Geen Drugs, Gewoon FRIS!!"'. Ruim 3500 jongeren in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar bewijzen op de laatste officiële dag van dit schooljaar weer de groei van deze formule. Een frisdrankje bij de bar, lekker ''chillen'' met al je vrienden in de foyer of natuurlijk keihard los gaan op de grote dansvloer van de HMH; dat is FRIS XXL!!

Tussen 19:00-02:00 uur gaat het dak eraf tijdens optredens van Nederlands beste en bekendste DJ'S & Artiesten voor deze doelgroep. Zo zullen Alain Clark, Keizer, Kleine Viezerik en Darryl aanwezig zijn met een spetterende live-act. De house- en urbanbeats zijn dit jaar afkomstig van, onder andere, The Flexican & Sef, Billy The Klit, Valerio en Irwan. Zij worden de 15e bijgestaan door MC's Iceman en Marboo.

De Heineken Music Hall is gelegen aan de Arena Boulevard 590 in Amsterdam en is dit jaar voor de vierde keer in successie de locatie voor deze FRISSE start van de zomervakantie.

De kaartverkoop voor FRIS XXL is inmiddels in volle gang. Kaarten kosten in de voorverkoop ¤15,- en zijn verkrijgbaar via www.wijzijnfris.nl en uiteraard ook weer bij alle Free Recors Shops in heel Nederland. Indien nog beschikbaar zijn er op de avond zelf kaarten verkrijgbaar aan de kassa's van de Heineken Music Hall. De kaarten aan de deur kosten ¤17,50.

FRIS XXL wordt georganiseerd door het Amsterdamse Vicino Events en wordt mede mogelijk gemaakt door Hi, Dubbelfrisss & Miss Sporty.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

VICINO EVENTS - FRIS-FEESTEN

Vicino Events (opgericht door 2 Amsterdamse studenten van 24 en 23 jaar), organiseert, ingegeven door de landelijke discussie over alcoholmisbruik onder jongeren en na vraag en op verzoek vanuit de doelgroep, inmiddels alweer bijna drie jaar de zogenaamde (alcohol-, drugs- en rookvrije) FRIS-Feesten. Sinds maart 2007 staat de teller op 200 FRIS-Feesten in 18 verschillende steden (waarvan 2 in België), met in totaal ruim 160.000 bezoekers.

De website van FRIS, www.wijzijnfris.nl, is een community website voor alle frisse jongeren. Deze website telt ruim 65.000 leden en wordt met ruim 35.000 unieke bezoekers en 1 miljoen pageviews per maand uitstekend bekeken.

FRIS biedt jongeren van 12 t/m 15 jaar de kans om op een verantwoorde, maar coole manier kennis te maken met het uitgaansleven. Dit alles onder het motto: 'Geen Alcohol, Geen Drugs, Gewoon FRIS'

Op deze manier voldoet Vicino Events met FRIS aan behoeften van zowel de jongeren als aan die van hun ouders.