Ingezonden persbericht


persbericht Karavaan
Alkmaar, 14 juli 2011

Theaterfestival Karavaan eerste dupe slecht weer weekend Premières en opening uitgesteld naar morgen

Door de extreem slechte weersomstandigheden is de opening van theaterfestival Karavaan afgelast. De festivalleiding vond het te gevaarlijk om in deze barre omstandigheden de premières van Melk en Verkassen III in de open lucht te laten plaatsvinden.

Alle straattheateracts, buitenvoorstellingen en officiële opening gaan vandaag niet door. Morgen, 15 juli, zal de officiële opening door de Gedupeerde van Provincie Noord-Holland Elvira Sweet alsnog plaatsvinden om 18.00 uur in het Julianapark in Hoorn.

Vrijdag zal Karavaan dus weer volop aanwezig zijn in het Julianapark; de weersverwachtingen zien er goed uit. Er is dan vanaf 14.00 uur straattheater voor jong en oud, minivoorstellingen in het festivalhart, de Karavaanbios draait met een film van Pé Okx en zijn tentoonstelling is dan ook te bezoeken. Festivalkok Amaro staat klaar om in zijn vuurtent heerlijke gerechten te koken en Reisleiders nemen de bezoekers mee naar de voorstellingen.

Karavaan is onderdeel van Cultuurcompagnie Noord-Holland en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland.