RET

Ons OV deze zomer!

23 juni 2011

Werk aan de metrolijnen D en E
Deze zomer werken we verder aan de verbeteringen van metrolijn E. Dat betekent, dat u van 16 juli t/m 7 augustus rekening moet houden met buitendienststellingen van de metrolijnen D en E in het centrum van Rotterdam. We zorgen voor vervangend vervoer met bus of tram.

Binnenkort iedere 10 minuten van Rotterdam naar Den Haag Deze zomer worden de werkzaamheden aan de 2e tunnelbuis tussen Rotterdam Centraal en station Melanchthonweg afgerond en kunnen we iedere 10 minuten gaan rijden. Dat betekent dat u nog sneller en comfortabeler kunt reizen tussen beide stadscentra. Meld u aan voor onze nieuwsbrief, dan bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Stap in deze zomer!
Er is weer van alles te doen in Rotterdam deze zomer. Met het OV brengen we u er graag naar toe.

De voordelen van metrolijn E
⢠Snel en comfortabel van Rotterdam naar Den Haag Lijn E brengt u in 30 minuten van hartje Rotterdam naar hartje Den Haag en een groot
aantal andere bestemmingen in de omgeving van Rotterdam. Zonder files, stress en
torenhoge parkeerkosten. Bekijk hier een filpje. ⢠Eenvoudig overstappen op Rotterdam Centraal
Rotterdam Centraal biedt niet alleen een vlotte overstap van metrolijn D op metrolijn E, maar ook een directe aansluiting op tal van tramlijnen en busverbindingen. Waarom zou u eigenlijk nog met de auto gaan? Bekijk hier de plattegrond.
⢠Goede aansluitingen de hele dag door
Metrolijn E rijdt van âs ochtends vroeg tot âs avonds laat. Op werkdagen vanaf 07:00 uur, op zaterdag vanaf 09:00 uur en op zondag zelfs de gehele dag om het kwartier. Buiten deze tijden om rijdt metrolijn E ieder half uur. Op station Melanchthonweg kunt u overstappen op tramlijn 25 richting Schiebroek en op station Meijersplein op bus 35 richting Schiebroek - Hillegersberg - Ommoord. Vanaf halte Berkel Westpolder vertrekken snelle busverbindingen van Qbuzz naar Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. De bussen rijden in hoge frequentie en sluiten goed aan op de dienstregeling van metrolijn E.
⢠P+R-mogelijkheden
Komt u liever met de auto naar metrolijn E, dan kunt u gratis parkeren op een van de P+R terreinen. Bekijk de mogelijkheden op de interactieve lijnenkaart.

Abonnement via internet