Gemeente Cranendonck


Kermis in Maarheeze

Van zaterdag 16 juli tot en met dinsdag 19 juli is het kermis in de Stationsstraat in Maarheeze. De Wethouder kermiszaken opent de kermis op zaterdag 16 juli om 19:00 uur bij de autoscooters met ondersteuning van het gilde St. Joris en St. Barbara. Welke attracties kunt u zoal verwachten? Op het kermisterrein zijn opgesteld, de cakewalk, de vulcano-power, de autoscooter, de buggy's, de draaimolen, de grijpkranen, de pusher, de schiettent vuilnisbakkenspel en de lijntrek
- bussensport.

Uiteraard is er ook gezorgd voor de inwendige mens. Bij de viskraam kan men een lekker visje nuttigen en bij de gebakkraam worden diverse heerlijke oliebollen gebakken. Natuurlijk zijn ook de suikerspinnen in alle soorten en maten verkrijgbaar!

Op kermismaandag is de bekende clown Desalles vanaf 19.00 uur aanwezig om jong en oud te vermaken met ballonnenvouwen en diverse goochelkunsten te vertonen. Daarnaast hebben de kermisexploitanten kortingsbonnen in de Grenskoerier laten plaatsen, zodat de bezoekers tegen aantrekkelijke (rit)prijzen kermis kunnen vieren. Volop redenen dus om de kermis in Maarheeze te bezoeken.

De Stationsstraat in Maarheeze wordt vanwege de opbouw van de kermisattracties vanaf woensdag 13 juli gedeeltelijk afgesloten met wegafzettingen. Het verkeer wordt omgeleid.

Groene afvalcontainers tijdens kermis.
Op dinsdag 19 juli worden om ca. 07.30 uur in de Stationsstraat in Maarheeze de groene afvalcontainers van de bewoners geledigd door de afvalophaler.
In verband met de kermis verzoeken wij de bewoners aan het kermisterrein, indien noodzakelijk, éénmalig, hun groene afvalcontainer te plaatsen nabij de wegafzetting(en) van bovengenoemde straat i.p.v. voor hun woning. Hierbij het verzoek om zorg te dragen voor herkenbaarheid van uw eigen container.