Politie Midden- en West Brabant

Inzittenden VW Golf vluchten na verkeersongeval

Breda, 16-07-2011 o Een medewerker van de Wegenwacht is vannacht met zijn VW Transporter op de kruising van de Nieuwe Kadijk en de
Kapittelweg aangereden. Hij liep slechts lichte verwondingen op. De veroorzaker van het ongeval en de bijrijder gingen er na de aanrijding vandoor. Mogelijk is de auto waarin zij reden gestolen.

Een medewerker van de Wegenwacht reed in een VW Transporter rond 02.00 uur over de Nieuwe Kadijk in de richting van de Crogtdijk. De kennelijk defecte verkeerslichten op de kruising met de Kapittelweg knipperden. De bestuurder verminderde daarom snelheid, plotseling werd hij in de linkerflank aangereden door een Zwarte VW Golf. Hij verloor de macht over het stuur, na een verkeerslicht en een boom geraakt te hebben, sloeg de auto op zijn kant. De bestuurder en de passagier van de VW Golf, waarvan de airbags geactiveerd waren, gingen er te voet vandoor. De 46-jarige Wegenwachter kon zelf uit het wrak komen. Hij last van zijn schouders en een been. Hij werd door een verpleegkundige van de ambulancedienst onderzocht, hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie stelt een onderzoek in naar de inzittenden van de VW Golf, vannacht werd er bij de te naam gestelde in het Ginneken aangebeld, daar was niemand thuis. Mogelijk gaat het om autodiefstal.


Laatst gewijzigd 16-07-2011 10:49 | © Regio Midden en West Brabant |