Politie Midden- en West Brabant

Arrestatie na beroving 23-jarige Roosendaalse

Roosendaal , 16-07-2011 o De politie heeft vannacht (16 juli) omstreeks 00.45 uur een 36-jarige Roosendaler aangehouden. Hij wordt verdacht van de gewelddadige beroving van een 23-jarige Roosendaalse.

Agenten kregen rond 00.15 uur een melding dat op de Hoogstraat een vrouw onwel geworden was. Ze lag ter hoogte van de school op de grond en was niet aanspreekbaar. Ter plaatse bleek dat de 23-jarige vrouw het slachtoffer was geworden van een beroving. Moeizaam vertelde ze dat een man naast haar kwam fietsen. Hij pakte haar vast en duwde haar zo hard dat ze op de grond viel. Hij pakte haar tas en telefoon af en ging er vandoor.

Het slachtoffer gaf een zo specifiek signalement van de dader, met name over zijn haardracht, dat de agenten daar direct op aan sloegen. Zij dachten direct aan een 36-jarige Roosendaler. Deze verdachte is daarop in zijn woning aangehouden. In aanwezigheid van de
rechter-commissaris werd de woning doorzocht. De spullen van de aangeefster werden niet gevonden. De verdachte is in verzekering gesteld. De politie onderzoekt camerabeelden.


Laatst gewijzigd 16-07-2011 12:48 | © Regio Midden en West Brabant |