Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van mishandeling fietser

Oirschot , 16-07-2011 o Een 21-jarige fietser uit Oirschot is zaterdagochtend rond 3.15 uur mishandeld op de Oude Bestseweg. De politie heeft later in de ochtend een 17-jarige jongen uit Boxtel aangehouden, omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij deze mishandeling.

De man uit Oirschot fietste richting Oirschot over de Oude Bestseweg langs een groepje fietsers. Drie fietsers uit de groep kwamen hem achterna. Uiteindelijk zou de man door het drietal geschopt en geslagen zijn. Het slachtoffer is zelf naar de politie gegaan voor het doen van aangifte, maar werd eerst voor behandeling aan verwondingen in zijn gezicht naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling kon de man het ziekenhuis weer verlaten.

Onderzoek leidde naar de 17-jarige jongen die werd aangehouden in een woning in Oirschot. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Hij is heengezonden na het opmaken van een proces-verbaal, wat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. Het politieonderzoek is nog niet afgerond. De politie vraagt mensen die hebben gezien van deze mishandeling zich te melden bij de politie in Best via 0900-8844. Informatie anoniem doorgeven, kan door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000