Politie Brabant-Noord

Getuige mishandeling gezocht

Vught, 16-07-2011 o De politie is op zoek naar de daders van een mishandeling in de nacht van vrijdag op zaterdag om 01.10 uur in de Taalstraat in de richting van het centrum.

Op dat tijdstip liepen daar twee mannen en één vrouw. Ze werden gepasseerd door een brommer en een snorfiets met in total drie jongens erop. Die stoorden zich, volgens de aangifte, vermoedelijk aan het feitdat één van de mannen op het fietspad liep. Er ontstond een woordenwisseling waarbij de drie terug kwamen. Ze schopten een 20-jarige man uit 's-Hertogenbosch, beledigde en discrimineerden hem. De vrouw begon te gillen. Even later werd de man weer geslagen. De gillende vrouw werd onder bedreiging van een stok op afstand gehouden. De daders verdwenen in de richting van 's-Hertogenbosch. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. De politie is een onderzoek gestart en vraagt de hulp van getuigen. Wie kent deze mannen met het onderstaande signalement.

persoon 1, blanke huidskleur, lengte 1.75 m, kort stekelhaar en een wit petje persoon 2, blanke huidskleur, lengte 1.80 a 1.85 m, lang zwart haar

Van de derde persoon is geen signalement bekend. Ze verplaatsten zich op een snorfiets en op een bromfiets van het merk Tomos. Graag contact op nemen met de politie via 0900-8844.