Technopolis aan zee

06/07/2011 13:57

Zandsculpturenfestival

Tijdens de zomervakantie verbazen Ketnet en Technopolis® je met de thematentoonstelling illusies op de Belgium Pier in Blankenberge. Ontdek in dit unieke decor hoe we door onze eigen hersenen worden bedrogen. Een bezoek aan Technopolis op de Belgium Pier is een unieke belevenis. KETNET en TECHNOPOLIS deze zomer op BELGIUM PIER in Blankenberge! Je gelooft je eigen ogen niet!

Ketnet en Belgium Pier willen iedereen op een leuke en interactieve manier laten kennismaken met wetenschap en technologie. ' Illusies' is dan ook een mega leuke ervaring voor jong en oud. Zozeer zelfs dat Ketnet wrapster Véronique, Kaatje en Viktor het voor geen geld van de wereld willen missen. Ook zij komen deze zomer naar Belgium Pier om er 'Illusies' met hun jonge fans te bezoeken (16/07, 31/07 en 17/08).Zelfs de Ketnet Band zal er met Kaatje live optreden!

Laat je omsingelen door jezelf of door het heelal. Bekijk vorken met tegelijk twee en drie tanden, twee pijlen met vier staarten, en een trap die weer bij zijn begin uitkomt, - Of ontdek in dezelfde tekening zowel een jong meisje als een oude vrouw. Bekijk een wijnglas, maar ben je wel zeker dat het er is? En serveer je hoofd als 'plat cannibale' met de opstelling 'Hoofdschotel'. Gelukkig ook maar een illusie!

Technopolis® is leuk, ontspannend én leerrijk tegelijk. Laat je verrassen door wetenschap en ontdek hoe fascinerende experimenten op een eenvoudige manier verklaard worden. Heel spectaculair, gelukkig niet gevaarlijk!

KetnetBand op de BELGIUM PIER in Blankenberge!

Op zaterdag 16 juli, zondag 31 juli en woensdag 17 augustus, komen Ketnet Wrapster Véronique, Viktor en Kaatje naar de Illusions tentoonstelling. De dag wordt afgesloten om 17.30 u met een optreden van de KetnetBand met Kaatje live! Creatieve duizendpoot Jonas Van Geel (ondermeer bekend van 'Spamalot' en Erik Van Looy-imitator in 'Tegen de Sterren op') neemt deze zomer de regie van de nieuwe KetnetBand-show voor zijn rekening. Het wordt er de meeting point voor alle jeugdige Ketnet fans.

Tot 31 augustus 2011, dagelijks van 11.00 u tot 18.00u

Belgium Pier, Zeedijk Blankenberge

Toegangsprijzen:

Volwassenen: ¤ 5,00

Kinderen 4 tot 12 jaar, student, mindervalide, Senior 60+: ¤ 4,00

Kleuters < 3 jaar: gratis

Wil je nog meer experimenteren? Neem dan een kijkje op www.experimenteer.be. Je vindt er heel wat leuke proefjes die je thuis of in de klas zelf kan doen.

www.belgiumpier.be

www.technopolis.be

www.ketnet.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel