Ingezonden persbericht




- PERSBERICHT -

Discobar Galaxie sluit WOOSHA!2011 af!

Oostende, 4 april 2011 - Discobar Galaxie, Jan van Biesen en Freaky Age zijn de nieuwe namen voor het gratis WOOSHA! festival in Oostende. WOOSHA! vindt plaats van 13 tot 16 juli en maakte eerder al bekend dat Mintzkov, Broken Glass Heroes en Otto-Jan Ham zullen spelen in Oostende. Binnenkort worden er nog 3 nieuwe namen aan de line-up toegevoegd.

Discobar Galaxie speelde 3 jaar geleden reeds in de Langestraat, maar krijgt nu de eer om het "beachfestival" op zaterdag af te sluiten. Dit olijke DJ-trio speelde al op alle grote Belgische festivals en is een synoniem voor feest!

Jan van Biesen is naast nethoofd van Studio Brussel ook één van de meest ervaren DJ's die ons land rijk is. Samen met zijn Studio Brussel collega Otto-Jan Ham zal hij de Langestraat vrijdagavond in vuur en vlam zetten.

De heren van Freaky Age zijn ondanks hun jonge leeftijd reeds uitgegroeid tot een vaste waarde in de Belgische muziekscène. Ze werken volop aan een nieuwe plaat en zullen er in Oostende misschien al wat van laten horen.

Met Mintzkov, Broken Glass Heroes, Freaky Age, Discobar Galaxie, Otto-Jan Ham en Jan van Biesen staat er al heel wat lekkers op de affiche van WOOSHA! Toch zullen er de komende weken nog enkele mooie namen aan de line-up worden toegevoegd. Nieuw is dat naast Studio Brussel ook jongerenzender JIMtv partner zal worden van het gratis Oostendse festival!

Meer informatie over de bands op http://www.woosha.be