Artis

zaterdag 16 juli 2011
16:00 - Artis
ZOOmeravond
Tijdens de ZOOmeravond kun je tot zonsondergang in de tuin picknicken en genieten van verhalen en optredens van jong talent en bekende artiesten. Vandaag duurt de ZOOmeravond tot 21:53 uur.

De band Jungle By Night treedt op in het prieeltje naast de flamingo's. Bij de Apenrots zingt Gram, een opkomende singer/songwriter. Kleinkunstenaar Trio Zazi laat liedjes horen bij de flamingo's. Voor kinderen is er op 't veldje bij de Pampa een programma met Nienke van Z@pp.

picknicken

Op verschillende plaatsen in Artis staan bakfietsen en kraampjes met stokbrood, wijn, prosecco, limonade, olijven en andere hapjes. Voor kinderen is er een handige knapzak met lekkere dingen. Kies een plek op het gras, tussen de bomen of op een bankje in de zon en geniet van het eten en de muziek op de ZOOmeravonden.

gerecyclede knapzakjes

Ook aan de kleinste picknickers is gedacht. Van takken waar de olifanten, spiesbokken, wisenten en giraffen mee hebben gespeeld, zijn knapzakjes gemaakt. Hierin zit een krentenbol, knijpfruit, een pakje drinken, een stuk fruit en iets lekkers. Zo hebben kinderen tijdens het picknicken hun eigen voorraadje.

programma 16 juli 2011

o speciale gast Jungle By Night
o kleinkunstenaar Trio Zazi
o singer/songwriter Gram
o kinderprogramma met Nienke (Z@pp)
o het Planetarium draait op verzoek
o verhalen uit Artis
o schminken
o spannende rondleiding voor kinderen
o avondrondleiding