De Nekker organiseert opnieuw haar jaarlijks straattheaterfestival

07/07/2011 16:55

Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker

Het Provinciaal Sport- en Recreatiedomein De Nekker organiseert op 17 juli opnieuw haar succesvolle straattheaterfestival. Het domein wordt tussen 13 en 17 uur omgetoverd tot een heus theaterspektakel.

Achter elk hoekje valt wel wat te beleven. Laat je verrassen op de ligweide, aan de vijver of zelfs al bij het binnenkomen. Vele artiesten staan klaar om er voor jou een onvergetelijke dag van te maken. Wie weet zie je hier en daar wel een standbeeld bewegen. Kortom een dag met 100% amusement voor iedereen. Je beleeft deze dag voor de gewone toegangsprijs.

Opgelet: Om toegang te krijgen tot het domein moet je in het bezit zijn van een geldige identiteitskaart.

Contact:

Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker

Nekkerspoel-Borcht 19

2800 Mechelen

Tel 015 55 70 05

info@denekker.be

Algemene info:

Ontspannen

De Nekker, dat is ontspanning voor het hele gezin. Je vindt in De Nekker onder meer een attractieve water- en zandspeelplaats, een prachtig en vernieuwd 18-holes minigolfparcours, een zalige zwemvijver met zandstrand en ligweide, en verschillende picknickruimtes. Kortom, alle ingrediënten voor een ontspannen dagje uit.

Voor iedere gelegenheid de perfecte locatie

Rond De Nekker vind je het Mechels Broek, een brok authentieke natuur. Het stadscentrum van Mechelen ligt op een boogscheut en in het domein zijn er uitgebreide en piekfijn verzorgde in- en outdoor sport- en recreatiefaciliteiten. Deze combinatie maakt van De Nekker een ideale bestemming voor een sportieve schoolreis, een bedrijfsuitstap of een sportdag. Een goede catering en een moderne cafetaria maken van elke aangelegenheid een echt festijn.

Overnachten in De Nekker

Het sportverblijf zorgt dat je na een pittig en goed gevuld programma ten volle kunt genieten van een welverdiende nachtrust. Te midden van een rustgevende groene omgeving biedt dit hotel maar liefst onderdak aan maximaal 65 mensen.

De twee comfortabele trekkershutten bieden een perfect alternatief aan wie tijdens zijn fietsvakantie niet wil zeulen met rugzak, tentje en kookstel. Deze manier van vakantie nemen is budgetvriendelijk en geeft een gevoel van ware vrijheid. De hutten zijn het hele jaar te huur en liggen aan de LF2-Stedenroute, een fietsroute van Amsterdam naar Brussel. Brochures met de vele uitgestippelde fiets- en wandelroutes in de buurt, zijn te verkrijgen aan de balie van De Nekker.

Openingsuren

Het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker is dagelijks toegankelijk voor het publiek. De sportinfrastructuur is beschikbaar van 8 tot 22 uur (weekends en feestdagen van 9 tot 21.30 uur). De recreatieve zone, met stranden en speelparken is vanaf de paasvakantie tot en 30 september, exclusief de periode vanaf het laatste weekend van juni en dit tot en met 31 augustus open van 10 tot 20 uur of uiterlijk tot zonsondergang; en tijdens de maanden juli en augustus, met inbegrip van het laatste weekend van juni, van 9 tot 21 uur of uiterlijk tot zonsondergang.

De cafetaria van De Nekker is van maandag tot vrijdag van 11 tot 01 uur open. Tijdens weekends en feestdagen van 9 tot 01 uur en vanaf 1 mei tot 15 september alle dagen van 10 tot 24 uur. Voor verblijvende groepen en speciale activiteiten kan de cafetaria en het restaurant vroeger geopend worden.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel