Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 10.00 uur

Utrecht, 17-07-2011

Autospiegels vernield

DEN DOLDER Op zaterdag 16 juli heeft de politie drie jongens aangehouden die verdacht worden van het vernielen van autospiegels.

Omstreeks 00.15 uur kreeg de politie de melding dat er spiegels van autos werden getrapt op de Hermelijnlaan. Een getuige had drie jongens zien wegfietsen. Op basis van hun signalement konden de drie jongens van 15 en 16 jaar oud uit Bilthoven worden aangehouden. De ouders van de jongens zijn in kennis gesteld.

Autoinbreker op heterdaad betrapt

DRIEBERGEN-RIJSENBURG Zaterdag 16 juli heeft de politie een man aangehouden die verdacht wordt van het plegen van een autoinbraak.

Rond 03.00 uur kreeg de politie de melding dat een man had geprobeerd in te breken in een auto op de Secretarislaan. Een oplettende getuige gaf aan dat de man was weggefietst richting het Burgemeesterpark. Toen de agenten ter plaatse kwamen zagen zij een man op een fiets naast een auto staan op de Burgemeesterlaan. Het portier van de auto was open. De 43-jarige man uit Driebergen fietste vervolgens de richting van de agenten op, waarbij zij zagen dat hij inbrekerswerktuig in zijn hand had. De man voldeed aan het signalement en werd vervolgens aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Chemisch toilet omvergegooid

ZEIST Op zaterdag 16 juli heeft de politie een man aangehouden in verband met vernieling.

Omstreeks 00.30 uur kreeg de politie de melding dat op de Vijverlaan een chemisch toilet was omgegooid. Het toilet zou op een auto terecht gekomen zijn. Ook had de getuige een laars zien liggen bij de auto. Toen de agenten aan kwamen rijden zagen zij een jongen wegrennen. De 18-jarige jongen uit Zeist liep op blote voeten en had een laars in zijn hand. De jongen werd hierop aangehouden en ingesloten voor verhoor.