Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.00 uur

Utrecht, 17-07-2011

Man mishandeld en beroofd

ELST Op zaterdag 16 juli heeft de politie twee mannen en een vrouw aangehouden die verdacht worden van mishandeling en beroving.

Rond 00.30 uur kreeg de politie de melding dat er een beroving had plaatsgevonden op de Herenstraat.

Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij niemand meer aan. Enige tijd later trof de politie het slachtoffer van de beroving verderop aan. De man was verward en gewond aan zijn hoofd. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis met vermoedelijk een jukbeenfractuur. De man kon een goed signalement geven van de verdachten. Een 38-jarige vrouw en twee mannen van 39 en 24-jaar allen uit Elst, konden na een kort onderzoek aangehouden worden.

Wildplasser beledigd agenten

VEENENDAAL Zondag 17 juli heeft de politie een man aangehouden in verband met belediging.

Rond 01.25 uur zagen agenten een man tegen een pui van een gebouw plassen op de Markt. Toen de man hiervoor een bekeuring ontving, begon hij de agenten te beledigen. De 48-jarige man uit Veenendaal is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Meisje valt vrouw lastig

DOORN Op zaterdag 16 juli heeft de politie een meisje aangehouden in verband met het niet voldoen aan een bevel.

Omstreeks 18.20 uur kreeg de politie de melding dat er twee vrouwen aan het vechten waren op de Dorpsstraat. Toen de politie ter plaatse kwam, werden de agenten aangesproken door een vrouw die gaf aan dat zij was lastig gevallen door een meisje. De agenten probeerden in gesprek te komen met het 17-jarige meisje uit Doorn, maar zij werd erg opstandig. Toen agenten haar verzochten te vertrekken weigerde zij. Het meisje is daarop aangehouden en in verzekering gesteld.